Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Да изберем ли вертикален шкаф за обувки

Да изберем ли вертикален шкаф за обувки

етажерка

Коридорът е онова пространство от апартамента което трябва да бъде обзаведено удобно и практично, за да има къде да подредим връхните си дрехи и обувките. Съвременните мебели предоставят много възможности, които ще ни помогнат да се чувстваме достатъчно комфортно и да изберем красив вариант за жилището си. Препоръчваме ви шкаф за обувки сити 4033, който може да бъде поръчан бързо и лесно онлайн от магазин Venus.bg. Артикулът предоставя удобство и голям обем, без да заема твърде много от пространството в помещението.

Какви са предимствата на вертикалните шкафове за обувки

Щом разгледате предложенията в интернет магазина, ще ви направи впечатление, че има най-различни и разнообразни модели като дизайн, размери и възможност за съхранение. В момента едни от най функционалните модели са вертикалните. Те позволяват да се оползотвори пространството в коридора и на височина и предоставят повече място за обувки. Винаги е добре да използвате двуредов механизъм, който побира доста различни като размер чифтове. В повечето апартаменти коридорът е малко и тясно помещение в което най-добре би стояла практична, вертикална мебел, която ще позволи да съхранявате повече неща и няма да отнема от пространството.  Чекмеджетата имат вграден механизъм за плавно отваряне и затваряне, така че ще се насладите на удобството на модерните мебели. Venus.bg представя един функционален и красив модел. Шкаф за обувки Сити 4033:

шкаф за обувки

  • Шкаф за обувки „Сити 4033“ с четири чекмеджета;
  • Двуредов механизъм, побиращ от 16 до 24 чифта обувки;
  • За изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм.

Практичен модел, който ще ви помогне да обзаведете по един красив и стилен начин коридора си. Ако желаете може да комбинирате два различни дизайна, които да ви осигурят допълнително пространство. Важно е цветът и материалите за изработка да си подхождат, за да могат да бъдат комбинирани мебелите все едно са комплект.

Защо да купим модерен шкаф онлайн

Днес най-качествени и със съвременен дизайн мебели ще открием в интернет пространството. Шкафовете за коридор са определени като функции и много практични за всеки съвременен дом. Разгледайте каталога на спокойствие в удобно за вас време, без да се съобразявате с продавачи и дни от седмицата. Онлайн ще намерите много намаления и промоции, благодарение на които дори дизайнерските артикули могат да бъдат закупени на достъпна цена. Най-важно е, че артикулите са качествено изработени от съвременни материали и са снабдени с модерни механизми за плавно отваряне и затваряне на шкафчета и чекмеджета. Променете интериора на входното антре и си създайте уютна обстановка в която с удоволствие ще се прибирате.  

Top