Вие сте тук
Начало > Гейминг и Залагания > Venum – новото лице на бойната екипировка и оборудване

Venum – новото лице на бойната екипировка и оборудване

екипировка спортна

Брандовете, които са известни с предложенията за висококачествена спортна екипировка никак не са малко. При всеки спорт има не малко утвърдени марки, които се ползват с уважението на спортистите и те изцяло разчитат на тях за да бъдат свободни да практикуват любимия си спорт. Да вземе за пример бокса и всички бойни изкуства, в които основно участие взимат ръцете и краката. определящо при този вид спорт е именно факта, че спортиста трябва да има перфектната екипировка, която да му осигурява защита и свобода на движенията. Боксови ръкавици, протектори, шорти – на пръв поглед елементарно оборудване и екипиране, но всъщност въобще не е без значение качеството на всички тези пособия, които се ползват. Една от утвърдените на пазара марки за бойна екипировка е Venum. Съществуването на фирмата не може да се похвали с дългогодишна история, но на практика още с появата си на пазара предизвиква удивителен фурор с продуктите, които предлага за боксьори и високото качество.

екипировка

Старта на Венум започва като на шега, когато французина Франк Дюпуи търси решение за подобряване на доставките за своя онлайн магазин за спортни стоки. Поради високия интерес от страна на клиентите му за по-бърз и лесен начин да се снабдят с добри и висококачествени решения за спорта Дюпуи намира вариант и създава собствен бранд, който произвежда боксови ръкавици и други изделия, които са приоритетни в бокса. Така на пазара се появява един нов дизайн, много по-впечатляващ, с качество и на изгодни цени. Успеха на подобрения по отношение на продуктова гама венум магазин не закъснява и Дюпуи се превръща в един от основните доставчици на пособия и екипировка за бокс за световно известни федерации и тренировъчни клубове.

Днес в почти всеки специализиран магазин за спортна екипировка можете да намерите широка гама от продуктите на Венум. Достъпната цена и безспорното качество са част от основните приоритети на бранда, който и до днес е символ на сила и мощ. Най-големия приоритет на Venum е не само модния дизайн и неповторимата концепция, а наистина  факта, че екипировката предоставя нужната защита, ефективност и функционалност на спортистите, които се изявяват в редица бойни спортове като класически бокс, ММА и много други. Освен с екипировка от две години Венум предлага и цялостно боксово оборудване, което наистина по нищо не отстъпва на своите конкуренти. Визия, стил, иновативност, стандарт, който няма аналог – към това се стреми бранда и действително успява да покаже едно ново лице на силовите спортове. всичко от марката венум можете да поръчате от онлайн магазин fightshop.

Top