Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Има ли бърз начин да купим хубава и удобна холна маса?

Има ли бърз начин да купим хубава и удобна холна маса?

маси

Понякога ангажиментът да се пазаруват нови мебели е доста сериозен и отнема време, което е предпоставка хората да търсят по-лесни начини да се сдобият с модерно обзавеждане. Мебели Венус ви предлагат да пазарувате по интернет, защото асортиментът е много по-голям и на едно място ще разгледате изделия от различни производители. Днес впечатление правят красивите холни маси, които са предпочитани за интериора на всеки дом. Те са много разнообразни като стил, дизайн, размер и удобства, затова не пропускайте шанса да научите подробности за техните характеристики.

Как бързо да намерим правилната холна маса онлайн?

 В случай че не разполагате с много свободно време да обикаляте магазините за обзавеждане, ще ви дадем малко съвети, как бързо да изберете холна маса от интернет магазин. За начало определете какъв е вашият бюджет, за да може да селектирате изделията, които са в този ценови клас. Има голямо значение, с колко свободно пространство разполагате в дневната, защото днешните маси са доста различни като параметри. Винаги четете в характеристиките размерите, за да сте сигурни, че ще може да използвате новата мебел рационално.

Ще откриете много лесно подходящия модел, ако знаете какво очаквате при неговата експлоатация. Дали ви е необходим голям и стабилен плот или искате по-скоро декоративен дизайн, който да украсява пространството. Височината на холната маса зависи от седалката на дивана като правилото е че тя не трябва да бъде по-висока освен в случаите, когато смятате да се храните там. От мебели Венус ви предлагат подробности за следната разновидност. Холна маса Юлия – Дъб сонома:

холна маса
  • холна мебел „Юлия“ с елипсовиден горен плот;
  • практичната разтегателна функция, прибавя още 30 см към дължината;
  • долен рафт за съхранение;
  • изработва се с цвят по избор на клиента.

Елегантен и семпъл модел, който лесно ще се впише в всякакъв интериор.

Защо помощните модели са предпочитани?

Модерните апартаменти се отличават с това, че са по маломерни като квадратура и това кара хората да търсят практични и многофункционални мебели. Помощните холни маси са добра алтернатива, ако вашата дневна е по-малка и на разполагате с необходимото пространство да разположите голяма мебел. В случай че изберете този вариант, ще се възползвате от неговата комбинативност, тъй като може да местите елементите из помещението, където са ви необходими те. Разполагат с достатъчно удобен плот и се прибират една под друга, когато не се използват. Изглеждат изключително оригинално и декоративно, могат да бъдат изработени със стъклен плот и метална основа, което ги прави много подходящи за модерния интериор.

Top