Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изберем най-подходящия и удобен матрак

Как да изберем най-подходящия и удобен матрак

двулицев матрак

Има някои вещи, които присъстват в жилищата ни, но не им отдаваме много голямо значение. Фокусирани сме в избора на мебели и на това как да ги съчетаем, без да забелязваме, че всъщност качествената почивка е това, което ни осигурява енергия през деня. За да се наспиваме както трябва и да се чувстваме добре е важно да сме се снабдили с подходящ матрак. Виж тук различните модели, които представя магазин Venus.bg. Огромното разнообразие от актуални модели дава шанс на всеки да се сдобие с удобен и качествен модел, който да му служи дълги години. Ценовият диапазон е достатъчно голям, за да инвестираме сума, която е подходяща за бюджета ни.

Каква е разликата между еднолицевите и двулицевите модели

Навярно ще се изправите пред дилемата, кой от двата модела да предпочетете. Тук е важно да се ръководите от самото легло, което понякога е изработено за конкретна разновидност. Вижте тук подробности за еднолицевите матраци. Те не са толкова скъпи, но също предлагат необходимия комфорт по време на сън. Използват се само от едната си страна. Добре е да се знае, че пълнежът им може да бъде от качествени пружини, полиуретанова пяна, дунапрен и други материали, които ги правят удобни и практични. Вижте тук подробности за включената рамка, с която ще монтирате новата придобивка на леглото. Двулицевите матраци от друга страна са по-висок клас, защото срока им на експлоатация е изключително дълъг.

Инвестирате веднъж голяма сума, но след това се радвате на пълен релакс и комфорт години наред. Вижте тук как се използват тези артикули и разберете, защо трябва периодично да ги завъртате в различни посоки. В техния пълнеж често присъства латекса или мемори пяната, които са иновативни материали много подходящи, за да си почивате качествено. Вижте тук малко подробности за едно предложение на Venus.bg. Двулицев матрак Лукс К:

матрак

  • двулицев матрак „Лукс К“ е с ядро от пружинен пакет „Бонел“ и слой от кокосови влакна с ортопедични свойства;
  • ще осигури един спокоен и пълноценен сън;
  • за направата на матрака са използвани материали с висока издръжливост, независимо от натоварването и устойчиви на деформации;
  • обвит е във висококачествен калъф с дамаска от 100 % памук тип „Жакард“;
  • Вижте тук още за характеристиките.

Важно е да се съобразите и с това дали предпочитате да спите на твърдо или на по-меко, за да изберете правилния продукт.

Защо да поръчате от интернет магазин модерен качествен матрак

Онлайн магазините са тези, които представят най-новите модели и различни марки, от които да избирате. Информацията, която ви дават в сайта е толкова подробна, че със сигурност ще добиете пълна представа за това какво купувате. Разгледайте и вижте тук актуалните оферти и намалени цени за да направите най-добрата сделка.

Top