Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изберем здрави и стабилни столове за кухнята

Как да изберем здрави и стабилни столове за кухнята

трапезен стол

Съвременните кухненски столове привличат вниманието, тъй като изглеждат доста нестандартно и различно от добре познатите ни модели. Дизайнът който предлагат при седалките и облегалките е наистина впечатляващ, но най-много е поработено върху основата на артикулите. Все по-често вместо класическите четири крака има нетрадиционна s и п образна форма. Погледнати отстрани те не изглеждат много стабилни и удобни, но ако седнете и ги пробвате ще останете изумени. Виж тук актуалните модели които са налични в сайта на Venus.bg. Подобно стилно обзавеждане ще промени много пространството в което се храните и ще ви създаде съвсем друго усещане.

Как да изберем модерни кухненски столове и да ги съчетаем с интериора

От тази мебел очакваме най-вече да бъде здрава и стабилна, защото ще понесе доста тежест. Когато чувстваме добра опора щом седнем ние се отпускаме и по-пълноценно се наслаждаваме на храната. Вижте тук най-новите и атрактивни модели. В тяхната изработка присъства металът който е може би най-здравият и надежден материал. Основата направена от него винаги ви дава пълно спокойствие. Вижте тук артикулите произведени по този начин.

Друг качествен и безкомпромисен модел е този с дървени крака. Такъв вариант лесно ще се впише в интериора и ще се комбинира с масата за хранене. Вижте тук различните възможности, които предлага онлайн магазина. За да изберете подходящи за вашия дом модели трябва да се запознаете с характеристиките на различните видове. Вижте тук следното предложение от Venus.bg. Тапициран кухненски стол Carmen HEDON с метални крака – Жълт BF 2:

стол

  • Кухненски стол „Carmen Hedon“ ще Ви впечатли с първокласен дизайн и максимален комфорт;
  • Елегантният облик се допълва от здрави метздра крака, прахово боядисани в черен цвят;
  • Тапициран е с висококачествена текстилна дамаска;
  • Кухненски стол „Carmen Hedon“ се предлага в няколко цвята, което ще ви даде възможност да комбинирате артикула с интериор на жилището.

Чудесен пример за това как с няколко нови кухненски стола ще внесете обновление в помещението. Вижте тук и другите продукти.

Защо да изберем ярка и открояваща се тапицерия

Препоръчваме ви да подходите нестандартно когато поръчвате тези мебели, защото с тяхна помощ може да си създадете едно съвсем различно настроение. Ако предпочетете модели с ярка дамаска като – жълто, синьо, оранжево, червено и други подобни, кухненските столове ще изпъкнат и ще се превърнат във фокусен елемент. Свежите тонове също така създават весело настроение, което може да ви отпусне и да направи почивката ви по-приятна. За да изглеждат все пак нещата стилни и красиви може да комбинирате цветовете на тапицерията с тонове които вече присъстват в стаята. Така ще създадете определена хармония, която прелива от зона в зона. Вижте тук новите предложения.

Top