Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изберем нов и функционален скрин за спалнята?

Как да изберем нов и функционален скрин за спалнята?

скрин

Семействата, които са решили да внесат малко обновления в интериора на жилището си мога да започнат от спалнята. Често тя остава пренебрегната за сметка на останалите помещения, но това е сериозна грешка, тъй като прекарваме доста време тук и зоната има много и различни приложения. Освен за сън се използва и за съхранение на вещи, дрехи, спално бельо и завивки. Интериорните дизайнери препоръчват да инсталирате функционален скрин, който ще ви помогне да организирате още по-добре ежедневието си. Мебели ВЕНУС представят разнообразни модели онлайн. Това е артикул, който много добре ще заема своето място в стаята и ще я направи много практична и красива.

Как да изберем нов и модерен скрин?

Когато разгледате продуктовия каталог на търговеца ще забележите, колко различно изглеждат отделните модели. Благодарение на това клиентите много по-лесно избират артикул, който да отговаря на техните изисквания и очаквания.

Днес скриновете не са изработени само с големи и обемни чекмеджета, а има и такива с шкафове, рафтове и дори открити такива. Тази мебел стана изключително комплексна и може да се използва по най-различни начини. Освен за подредба на дрехи, бихте могли да поставите върху плота на скрина и телевизор.

Друго приложение на това удобно място е за декорация или тоалетка. Тъй като скринът не е много висока мебел тя идеално ще подхожда на останалите вещи в спалнята. Магазин Венус ще ви помогне в избора, като ви запознае подробно с характеристиките на един от най-предпочитаните варианти. Скрин с три врати и чекмеджета LAVENDA KOM 3D3S, MDF профил / норвежки бор-дъб шоколад:

  • скрин KOM 3D3S с три врати и три чекмеджета – част от серия мебели „LAVENDA“;
  • подходящо допълнение за хол, дневна или спалня;
  • може да се комбинира с надстройка-витрина LAVENDA 3W4S.

Модерната визия на тази мебел със сигурност ще ви допадне и ако сте решили спалнята ви да изглежда актуално това допълнение е перфектно в случая.

От какви материали се изработват днес артикулите?

Производителите използват най-различни начини да направят новите мебели приятни като визия и най-вече достатъчно здрави. Продължава да присъства естествената дървесина, но тя е допълнена от добре познатите вече MDF и ПДЧ плоскости. Това позволява да се срещат и модели с много по-достъпна цена и добро качество, които да ви помогнат във стилното обзавеждане на дома.

Интернет магазините дават шанс на всеки да се сдобие с хубава и качествена мебел срещу достъпна цена. Те предлагат богат асортимент от най-различни варианти скъпи и евтини. Хубаво е, че редовно могат да се намерят намаления и промоции, с които да направите наистина изгодна сделка.

Top