Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Панацея ли е сексът

Панацея ли е сексът

Интимните преживявания влияят по уникален начин на нашето здраве и душевен комфорт. Те ни помагат да се освободим от стреса, също както и да повишим тонуса си, а наред с това да се радваме и на добро настроение! Сексът е жизненоважен, за да водим пълноценен начин на живот, като колкото по-често го правим, толкова по-добре ще се чувстваме в кожата си… Правете секс достатъчно често, за да усетите с всичките си сетива неговото благоприятно въздействие. А ако пред Вас има някакви пречки да се потопите на 100% в света на интимността, никога не забравяйте, че винаги има решение, дори и в трудно за Вас положение!

Когато не ни се прави секс

Двойка, Есента, Abendsonne, Природата, Хора, Уважаеми
двойка

Напълно вероятно е да не изпитвате желание за близост с партньора си, когато сте твърде изморени в края на работния ден, или когато сте подложени на силен стрес. В подобни моменти, ни се иска единствено и само да се наспим, за да възвърнем силите си. Но пренебрегването на сексуалния живот също би могло да доведе до неприятни поселници за нас, като то ще се отрази най-вече на пълноценните ни отношения с половинката… 

Потърсете начин да си възвърнете желанието за страстни и бурни приключения в леглото! Помислете какво би Ви помогнало да повишите либидото си, а ако нищо не помага, се обърнете към природата. Тя може да ни даде лек за всичко, дори и ако става дума за липсата на ентусиазъм да се отдадем на партньора си…

LHS

LHS е уникална билкова формула, която подобрява работата на половата система, също както и ни дарява с нестихващо желание за секс. При мъжете ефектът е най-осезаем, а именно:

  • Силна ерекция;
  • Повишена потентност;
  • Бавна еякулация;
  • Увереност.

Дамите от своя страна също биха могли да се възползват от шанса да са тигрици в леглото – като се доверят напълно на Long, Hard, Strong – LHS – мнения и купувайки си добавката час по-скоро!

Top