Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Секции за дома в компактен размер и приемлива оферта

Секции за дома в компактен размер и приемлива оферта

холни секции

Вариантите и идеите за дизайни за холни секции се класифицират съобразно редица показатели и особености. През последното десетилетие много се заговори за така наречените суб модели. Интересно наименование, което ни кара да вникнем малко по-дълбоко в терминологията и да потърсим отговор защо именно по този начин бива наречен един от най-приспособимите и функционални модели, предлагани от Арена секции. Суб на практика означава комбинативен т.е. самата мебел съдържа няколко ключови елемента, с които можете да организирате вещи и пространство. Освен това тенденцията повелява и това, че независимо, че са секции то тяхното местоположение не винаги е свързано с холната и всекидневната зона, тъй като модела е лесно приспособим и в други зони.

Арена с опознавателен аспект при суб моделите

Да, обикновено ги свързваме с това, че са приложими в хола, но разбира се, че не е задължително такъв тип обзавеждане да бъде позиционирано именно в тази зона. Арена ни представя главните особености на суб обзавеждането, което се отличава с изключителна адаптивност, ефективност и създаване на безпрецедентен комфорт.

Модулна система за дневна

Време е да фокусираме вниманието ви върху отличителните белези, които са специфични за този тип продукти, а те са:

  • Компактни размери

От 120 до 310 см варират дължините на тези секции. В зависимост от това къде ще ги позиционирате то можете да си изберете дължина, която да се внедри в наличното пространство;

  • Комбинативни елементи

Съвременните секции обикновено имат един долен шкаф и един два елемента, които се монтират на стената. При суб вариантите имате на разположение варианти с мини гардероб, витрина, рафтове, ниши и други елементи, които създават една комбинирана мебелировка, която можете да използвате за подреждане на необходимите ви вещи;

  • Ниска цена

Един от най-достъпните модели, които от Арена представят в своя каталог. Офертите са примамливи и това ги прави толкова предпочитани днес от все повече купувачи.

С Арена е удобно и бързо да осигурите на хола, всекидневната, спалнята или детската стая най-добрите мебели на разумна цена.

Top