Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Знаем ли достатъчно за практичните холни маси?

Знаем ли достатъчно за практичните холни маси?

масичка

Случва се хората да са прекалено фокусирани върху избора на големите мебели от интериора и да не обръщат достатъчно внимание на по дребните. Те от своя страна изпълняват не само функционални, но и декоративни задачи и са много важни за създаването на уют и комфорт в стаите. Мебели ВЕНУС разтегателна маса за хол е чудесно допълнение за всеки съвременен дом. С нейна помощ ще оформите пространството изключително естетично и ще имате перфектната поставка за различни вещи.

Какви удобства ни предлагат модерните холни маси?

Ако искате да инвестирате в нова мебел за всекидневната, е добре да се насочите към най-актуалните и практични модели. Те са конструирани така, че да могат да се използват по различни начини и максимално да оползотворят свободното пространство на жилището. Повечето потребители избират да купят разтегателна холна маса, защото тя може да се използва и като трапезна, за да сервирате храни и напитки на нея.

Включеният механизъм прави така, че плотът да се повдигне на определена височина, като в същото време стане и по-голям. Това специфично удобство е много харесвано от клиентите на мебелния сайт. Благодарение на механизма може да вършите и служебна работа в тази зона от дома, защото плотът на холната маса е достатъчно удобен да разположите лаптопа си. Моделите, които ще откриете се изработват в най-различни цветове и няма да се затрудните да впишете новата мебел в интериора. От магазин Венус днес ще представят – Холна/Трапезна маса Ели – Дъб бланко:

разтегателна маса
  • „Ели„ е холна мебел с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • практично предложение за обзавеждане на жилища с ограничено пространство;
  • благодарение на метален механизъм с манивела, плотът се повдига и разтяга;
  • това я превръща в удобна трапезна мебел.

Модел, който се характеризира със своето удобство и семпъл вид подходящ за различни стилове обзавеждане.

Как да съчетаем новата мебел с обзавеждането в стаята?

Преди да изберете подходящата холна маса, обърнете внимание на това, в какви цветове са останалите мебели в стаята. Много по-лесно ще комбинирате малката декоративна поставка с тях, ако са изработени в един стил и от един материал. Ако дневната е по-модерна ви препоръчваме декоративната мебел да е направена от MDF с повече орнаменти, а в случай че стаята е класическа, тогава естествената дървесина ще подхожда повече. Съобразете се и с дивана пред който ще поставите обзавеждането. Поставката не трябва да е много по-висока от седалката на дивана според интериорните специалисти. Тук спокойно може да се възползвате от механизма за повдигане при необходимост.

Top