Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Практична маса за малка кухня

Практична маса за малка кухня

маса

Не е лесно да направите идеалния избор за трапезни мебели особено ако пространството ви ограничава. Но пък хубавото при съвременното мебелно производство е това, че дори да избирате от онлайн магазин маса за кухня или пък друга мебел то имате свободата да си изберете такива размери, които напълно да се приспособят към вашите интериорни приоритети и специфики на помещението. Днес ще представим няколко модела практични маси от онлайн предложенията на магазин Арена, защото сме сигурни, че  вие цените времето и търсите точно онези идеални мебели, които да внесат уют, удобство и приятно настроение.

Семпли, но изключително стилни

Това, с което ще ви привлекат масите, които ще представим е тяхната новаторска визия и неповторимо удобство, с което ще удовлетворят вашите потребности. Какво от това, че кухнята ви е малка и не можете да вземете онази огромна разтегателна маса, която си бяхте харесали? Всъщност от Арена имат доста по-добри решения. Ето ги и тях:

  • Трапезна маса Moretti
Трапезна маса Moretti

Това е едно луксозно мини бижу в кръгла форма, което придава неповторим чар на вашата кухня. Масата със сигурност си има своите приоритети като например дискретния разтегателен механизъм.

  • Разтегателна трапезна маса Хавана

Също изтънчен вариант, който няма как да не ви допадне. Независимо, че е с адаптивни стандартни размери тази маса се отличава с това, че разполага с разтегателен механизъм, който ще позволи да увеличите плота, ако имате гости;

  • Трапезна маса Вики

Предлагани цветове за тази маса са – Дъб сонома + бяло,Бяло + дъб сонома,Бяло + черно и Венге + бяло. Адаптивни и внедряващи се във всякакви цветови комбинации мебели. Размерите на масата са супер приспособими и определено няма да са повод за притеснение от гледна точка на това, е заема твърде много от така или иначе минималистичната площ – 90/90/75;

Онлайн магазин Арена представя тези и още много други подобни идеи, с които несъмнено ще можете да се насладите на практично обзаведена кухня.

Top