Вие сте тук
Начало > Иновации - Технологии > Платформа Ти си София – за всекиго по нещо

Платформа Ти си София – за всекиго по нещо

столица

Да живееш в столицата е мечта почти на всеки трети млад човек, който не е имал шанса да се роди в столицата, а в малък град, където реализацията като специалист и личност не е особено голяма. Затова и много студенти, които са приети в едни от елитните в страната учебни заведения в София предпочитат да останат тук за да се развиват, работят, създадат семейство и отгледат децата си. Първата трудност, с която се сблъсква всеки потенциален нов жител на столицата е това да се интегрира към живота в града. Факт е, че тук динамиката е на много високи обороти и далеч надхвърля представите ви за живот в спокойна среда. Ако не сте открити и готови за справяне с предизвикателствата на големия град та със сигурност ще ви отнеме много време за да се адаптирате и приспособите към твърде интензивната среда. Платформа „Ти си София“ може да се окаже вашето ръководство за по-лесна адаптация в град, изпълнен на пръв поглед с хаос, но веднъж влезеш ли в коловоза става много по-лесно да се впишеш в средата.

„Ти си София“ – как платформата улеснява гостите и жителите на столицата

Платформата показва най-обобщен поглед върху начина на живот и справяне с типичните градски неволи възможности. Реално цялата информация за града е оформена и събрана на едно място, което дава възможност на потребителите да намерят онези данни, които реално ги вълнуват и интересуват. Когато човек е изправен пред предизвикателството да се справи сам в тази огромна джунгла от неясноти и необходима малка подкрепа, с чиято помощ да успее да достигне желаната цел.

Платформата „Ти си София“ е комплекс от подбрана информация, която е ангажирана с основни неща, които са нужни на човек, който за пръв път посещава града или пък е роден в София, но ежедневно се налага да опознава столицата поради ангажиментите си. Улеснението, което платформата представя е насочено в няколко направления:

История на София
 • Транспорт;
 • Образование;
 • Сигурност;
 • Здравеопазване;
 • Социални услуги;
 • Административни услуги;
 • Битови сметки;
 • Грижа за домашните любимци;
 • Хотели;
 • Възможности за отдих и туризъм.

Когато човек живее и посещава такъв голям град като столицата е необходимо да разполага с правилното средство за осведомяване, а именно платформата „Ти си София“ е решението, с което трудностите за ориентация в града ще бъдат сведени до минимум.

За платформата и София

Не само, че е най-големия град в страната но столицата на България е на 15 – място по мащабност в Европа. Града се отличава със своята харизматичност и има защо да е притегателно мята за образование туризъм, работа, бизнес и живеене. Въпреки, че климата е малко по-суров от този в източната и централната част на страната то това не притеснява жителите, тъй като сезоните са ясно изразени. Привлекателен културен и икономически център,  в който много ос световните компании имат изнесени офики и производства.

Кратката информация показва, че с основание столицата се е превърната в меката на икономическото развитие на страната през последните години. По-високи възнаграждения привличат най-добрите специалисти от страната, а освен това в университетите учат над 40 000 студенти, които са привлечени от възможността да получат най-добрата основа и квалификация, която да им позволи да се реализират на пазара на труда.

Защо да изберете София като място за туризъм, живеене, обучение или работа:

 • Града предлага множество възможности за реализация;
 • Динамиката и развитието в икономически план тук е на най-високо ниво в сравнение с останалата част на страната;
 • Столицата е място, където се провеждат множество културни мероприятия от национален и международен мащаб;
 • Града разполага с различни опции за почивка и отдих;
 • За най-добрите спортни клубове, зали, паркове тенис кортове, плувни басейни в които децата ви и вие можете да спортувате можете да се осведомите отново от платформата.

Заповядайте в платформата „Ти си София“ за да се запознаете с живота и ежедневието на столичани.

Top