Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > От значение ли е размера на холната маса

От значение ли е размера на холната маса

маса за хол

Всичко си има размери… обувките, облеклата, мебелите и изобщо всичко онова, което ни заобикаля. Няма как да оспорим факта, че за да се почувстваме добре в дома си има ключова роля това към какви като размери варианти за обзавеждане ще се съсредоточим. Несъмнено за да сме напълно сигурно в това, което правим е важно поетапно .да направим план за действията си т.е.всеки един детайл във всяко едно помещение да бъде щателно разгледан и анализиран. И ето, че стигнахме до избора на холна маса. Този мебелен елемент е задължителен за всекидневната или гостната стая. А ето, че от тук следва да проявим нужната отговорност ида изберем модел, който напълно да отговаря на нужните ни размери. Големи маси за хол или малки – кои са по-подходящи?

Въпроси и отговори

И тъй като размера при холните маси е от значение то въпросите, които възникват при подбора на холната ни маса със сигурност не са малко:

  • Искам голяма маса, но как да я побера в хола си?

Решението е видно – избирате си маса с разтегателен механизъм, който при нужда може да уголеми размера на плота;

  • Искам по-висока маса, която да ползвам като трапезна… възможно ли е?
маса

Холните маси, които днес се предлагат на пазара определено са с иновативни функции, включително и с трансформиращи се размери на крачетата, даващи възможност за увеличаване на височината. Така освен като холен акцент масата спокойно би могла да се ползва и като трапезна;

  • Търся нещо ексцентрично и структуриращо се лесно

Безспорно иновациите в мебелното производство дават на клиентите възможност сами да избират големината на своята маса. Вероятно вече сте забелязали моделите, които се състоят от няколко елемента, с чиято помощ лесно можете да постигнете желания размер.

Многообразни варианти за големи холни маси както и такива които са с функционални трансформиращи размера механизми можете да намерите в онлайн магазин Мебели Венус. Изберете своето ново холно бижу още сега!

Top