Вие сте тук
Начало > Иновации - Технологии > Защо да изберем оригинален калъф за телефон Samsung

Защо да изберем оригинален калъф за телефон Samsung

телефон

Удобство е да ползваш телефона си не само за разговори, но също така за сърфиране, споделяне, снимане, да правиш видео и да се забавляваш с игри. една от марките най-предпочитани мобилни телефони на нашия пазар е Samsung, което всъщност е причина да попитаме – какъв калъф използвате за любимия си апарат? Мнозина ще отговорят, че са си поръчали протектори и кейсове от сайтове, които са предложили много изгодни цени. А как е качеството? Вероятно след втория месец използване не са останали видими следи от ветната щампа, а праха, с който е покрит телефона е показателен, че не сте направили добър избор. качеството на кейсовете  и калъфите за защита на телефончето ви Samsung е повода за днешните размисли и съвети, така че заемете удобна позиция и се запознайте с най-доброто, което ще ви предложим.

Как да различите добрите от некачествени калъфи за Samsung телефони

Няма спор, че дамите избират калъфи по техния иновативен и модерен дизайн. Гърба да пасва на любимите обувки  и цвета на чантата – не сте изненадани, нали! Всъщност в това няма нищо лошо стига точно тези калъфи за телефони samsung да отговарят на нужното качество за протекция на апарата. А какво на практика означава това?:

  • Калъфа да е изработен от здрави материали;
  • При изпускане за се намали удара, който ще поеме апарата;
  • Калъфа да е предназначен за конкретния модел, което означава, че всички отвори като камера и зареждане ще бъдат на мястото си;
  • Износоустойчивост и намаляване на риска от навлизане на влага и плах в телефона.

И като се има предвид, че самите телефони на Самсунг не са от най-евтините това предполага от потребителите да не правят компромис и с качеството на калъфите, които ще изберат за тях.

Екстрите за вашия телефон

калъф за телефон

Протекцията е от първостепенно значенине. Когато се избира кейс това, което търсим е да защити максимално устройството ни от удар, измокряне, прах и други. Но разбира се, че сме привлечени е от идеята да зареждаме апарата чрез блутут и то без да се налага да сме в близост до контакт. Как? Ами именно с най-новите екстри на  оригиналните калъфи с марка Samsung:

  • Интерактивен калъф с безжично зареждане;
  • Ултратънък кейс, който създава усещане за нежно и луксозно докосване;
  • Кейсове с итерактивно управление;
  • Високо ниво на водоустойчивост;
  • Интелигентна защита от драскотини, прах и удар.

Разбира се, че има огромна разлика между различните видове калъфи за Samsung. Евтините не могат да предложат нито качествена защита, нито пък ще повишат комфорта при ползване на апарата. Ако търсите най-висок клас протекция то заложете на продуктите от каталога на mobilepoint.bg – заслужава си да инвестираш в удобството и перфектната защита на любимия си телефон.

Top