Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Защо да следваме модните тенденции в обзавеждането за спалня?

Защо да следваме модните тенденции в обзавеждането за спалня?

мебели за спалня

Всяко семейство иска да е добре настанено в жилището си и заобиколено от подходящите мебели. Няма да се затрудните в откриването на красиви и качествени артикули, защото онлайн търговците представят много подходящи комплекти, особено такива за спалня. Дизайните са интересни и оригинални, затова се насочете към последните модни тенденции, за да се обградите от красиви и качествени вещи. Венус спален комплект в бяло е перфектната възможност да промените обстановката и да разполагате с практични и функционални мебели.

Как да направим спалнята максимално уютна с модерно обзавеждане?

Ако разгледате идеите за мебелировка в интернет ще забележите, че в момента белите артикули са изключително популярни. Този цвят се използва не само в интериора на спалнята, но още в дневната, кухнята и коридора. Това е така, защото модерните мебели не се изработват от MDF и ПДЧ плоскости, а те имат защитно гланцирано покритие. Това е причината да почиствате по-лесно, да не остават петна и винаги обзавеждането да носи усещане за елегантност и висока класа.

Спалният комплект в бяло ще придаде свежест в стаята и ще олекоти иначе големите и обемни мебели, които присъстват. Лесно ще ги разположите в помещението, ако се съобразите с неговите размери и архитектурни възможности. Важно всеки артикул да си има свое собствено място, да се използва безпроблемно и стаята да има необходимото пространство за преминаване. От магазин Венус ще ви запознаят с един прекрасен вариант в бяло. Спален комплект Белисима – 160/200 см, Бяло гланц / Бяло:

спалня
  • мебелен комплект Белисима- предложение за обзавеждане на спалня;
  • включва легло с нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото е с тапицирана табла, повдигащ амортисьорен механизъм, подходящо за матрак с размери 1600/2000 мм;
  • гардеробът е с две плъзгащи врати, с огледала и практично вътрешно разпределение;
  • допълнително може да поръчате плавно затваряне за вратите на гардероба.

Красив и стилен комплект, който чудесно ще се впише във всяко жилище и ще допълни обстановката като я направи по-красива и хармонична.

Защо е важно да разполагаме с функционален скрин?

В стаята за сън съхраняваме и доста дрехи, затова мебелите които ни помагат за тяхната организация са важни. Обърнете внимание на практичния скрин, който винаги е присъствал в интериора на дома. Той е много подходящ за подредба на по-тънки и фини дрехи, защото разполага с няколко големи и просторни чекмеджета. Самата мебел не изглежда тромаво или обемно, затова лесно ще намерите подходящо място в стаята. Важно е да бъде съобразена със стила на другите неща и по възможност да е включена в комплекта от мебели.

Top