Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Кое обзавеждане е най-подходящо за спалнята?

Кое обзавеждане е най-подходящо за спалнята?

комплект мебели

Ако искате да промените интериора в спалнята имате нужда от различни нови мебели. Тук е важно да подмените абсолютно цялото обзавеждане, за да създадете една различна и комфортна обстановка. Спално обзавеждане с матрак 160/200 е перфектна възможност да инвестирате в красиви и качествени мебели. Правите една покупка и получавате всичко от което се нуждаете, да оборудвате помещението и да се настаните на момента. Дизайните на артикулите са много разнообразни, за да бъдат удовлетворени повече вкусове на потребители.

Защо да предпочетем спалните комплекти с матрак?

Напоследък потребителите искат да инвестират в обзавеждане, което им предлага повече удобства и екстри. Ето защо ви препоръчваме готовите спални комплекти с матрак, които ще направят любимата ви стая за почивка още по-уютна. Тези мебели са специално изработени да бъдат стилни и хармонични като притежават и много допълнителни удобства. Ще получите още място за подредба на багаж, защото леглото има повдигащ амортисьор и получавате достъп до раклата в основата му.

Друго предимство на спалните комплекти с матрак е наличието на механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне на шкафове и чекмеджета. Всичко това ви гарантира комфорт и удобство в една от най-използваните стаи на жилището. Спалните комплекти с матрак изглеждат изключително елегантно, защото се изработват от модерни и качествени материали. От магазин Венус предлагат да разгледате следния модел. Спален комплект Емили с матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Дъб норте / Дъб бланко:

мебели за спалня
  • спален комплект „Емили“ е модерно и функционално решение за обзавеждане на всяка спалня достъпна цена;
  • този модел е съставен от легло, табла, повдигащ механизъм с амортисьори, осигуряващи достъп до голямо пространство отдолу;
  • две нощни шкафчета с LED RGB осветление – с дистанционно управление;
  • гардероб с две плъзгащи врати, лост за закачалки и рафтове;
  • за изработката на модела се използва от ПДЧ 16 мм.

Практичен комплект с матрак, отличаващ се със своята дизайнерска визия.

Защо е важно да притежаваме удобни нощни шкафчета?

Тези малки и декоративни мебели винаги привличат вниманието, тъй като благодарение на присъствието им интериорът изглежда напълно завършен. Те се разполагат от двете страни на леглото и служат като поставка за различни дребни вещи. Ако изберете модел с чекмеджета и ниши бихте могли да ползвате нощното шкафче като тоалетка за гримове или място за подредба на лични вещи. Винаги са полезни и практични заедно със своята естетическа функция. Неслучайно присъстват във всички комбинации, които ще откриете в интернет магазина. Когато избирате ново обзавеждане не пропускайте да научите повече и за характеристиките на нощните шкафчета.

Top