Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Обзавеждане на стая за две деца

Обзавеждане на стая за две деца

обзавеждане

Обзавеждането на детска стая не е много лесна работа, когато става дума за две деца, особено ако те са момче и момиче. Как да направим така, че тя да се хареса и на двамата? Това което биха направили повечето родители е да разделят стаята, така че да я обособят в два отделни къта. На всяко от децата е нужна не голяма, но лична част. Много и красиви мебели, подходящи за случая ще откриете на https://venus.bg/детска. Модулните комбинации ви дават чудесна възможност да оформите стаята, така че да се хареса на децата.

Предлагаме ви няколко практични и стилни съвета:

Детско обзавеждане
  • Поставете леглата на две срещуположни стени и ги съединете с бюро или стелаж за играчки. Ако децата са на близка възраст, бихте могли да се спрете и на вариант с двуетажно легло. Такъв модел се харесва много на децата, защото те го приемат като един вид забавление в детската стая. Цветовете, които използвате за обзавеждането и за самите стени, могат да бъдат така комбинирани, че двете половинки на стаята да хармонират по един свеж и приятен начин;
  • Помислете за зоната за игри, четене, рисуване и учене. Бихте могли да поставите голямо бюро или дълъг плот с два стола, един до друг. Избягвайте овални или кръгли бюра, тъй като те няма да бъдат никак удобни на децата, въпреки че изглеждат интересно. Помислете и за подходящо осветление на самото бюро, то трябва да бъде достатъчно силно за да е комфортно на детските очи;
  • Модулните мебели които се трансформират. Какво по-добро решение за детска стая от това да се използват функционални мебели. Шкаф, който се превръща в бюро, табуретка – ракла или сгъваеми кресла. Те пестят много място и разчупват пространството. Позволяват при нужда да се разшири зоната за игра.

Всички предложения, които ще откриете във  venus, свързани с мебелировката на детската стая, ще задоволят вашите критерии за оригиналност и качествено изпълнение. Остава само да проявите креативност и децата ви ще имат една уютна стая.

Top