Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Обувките, модата и зодиите

Обувките, модата и зодиите

Все повече хора започват да се интересуват от астрологията като наука и да вкарват нейните заключения във всички сфери на живота. Зодиакалният знак дава информация за характера на човека и за онова, към което той трябва да се стреми. В тази статия ще преплетем зодии и обувки или по-точно кои са най-подходящите обувки според зодията ви. Тази информация може да използвате за лични цели или пък тогава, когато сте решили да направите подарък на приятел.

Овен – те са хора, които освен, че са инатливи, подхождат към живота, търсейки практично значение. За тях е важно обувката да бъде удобна, независимо каква е тя (маратонка, на висок ток и т.н.).

Телец –  онова, което всички знаем за телците е, че те са материално ориентирани. Не обичат да пестят пари за обувки и залагат на това да имат от всеки подел поне по един чифт.

Близнаци – те са екстравагантни хора. Обичат да носят модното и онова, което е тенденция на сезона. Не се изненадвайте и когато ги видите в обувки, които са крещящи и привличат вниманието като модел и цвят.

Рак – този тип хора са много колебливи и трудно вземат решения, в това число и за обувки. Рязката промяна в настроенията се оказва и в избора им при пазаруване, но въпреки това се ръководят от принципа на удобството.

Лъв – те са претенциозни и безкомпромисни. Залагат винаги на блестящата си визия, обичат луксозния вид, скъпите марки и високото качество. Те са на принципа „най-доброто или нищо”.

Дева – тя е изтънчена и има изискан вкус. Не може да видите таква жена в екстравагантни и прекалено нестандартни обувки. Те обичат вечните класики, съчетани с елегантно внушение. При изборът на обувка залагат на това видът ѝ да отива на максимално много тоалети, а грижата към обувките е толкова прецизна, както към всичко, с което се захване Девата.

В предходна наша статия засегнахме темата за най-подходящите обувки според зодиакалния знак. Неоспорим е фактът, че всяка зодия носи специфика в характера и поведението на притежателя ѝ, а от там влия при неговият избор във всяка насока. Ето и някои интересни факта, с които може да се съобразите по време на вашето пазаруване.

Везни – те обучат лукса и високият стандарт на живот. Ако имат такъв, те са далеч от мисълта да го крият. Обувките им са скъпи, изискани и красиви, говорят за възможностите на притежателя и показват безупречен вкус. Везните не пестят по време на покупки, независимо дали става въпрос за вечеря, прием или спорт.

Скорпион – за тях е характерна по-силната сексуалност и липсата на задръжки да я показват. Дори и да не го осъзнават, носителите на този зодиакален знак, залагат на обувки, които събуждат фантазиите на околните, като лачени чизми, обувки на много висок ток в червен цвят и т.н. Във вкуса им както за обувки, така и за облекло, винаги присъства еротиката.

Стрелец – те са атлетични и спортни натури. Независимо колко красива е една обувка, ако не е удобна, те няма да си я купят. За тях е важно да могат да ходят дълго време, да се разхождат с цената на максимален комфорт. Носят повече равни обувки, кецове или маратонки.

Водолей – те са прецизни в избора на обувки. Претенциите им отстрани могат да изглеждат големи, но веднъж намерили своя чифт, те са способни да го пазят и носят дълго време.

Риби – те са интуитивни. Изборът им на обувки е изцяло базиран на това, веднъж можеш да ги видиш  класически обувки, а на другия ден с доста екстравагантни. Те залагат на експеримента и в предпочитанията си понякога могат дори да изглеждат кичозни. Обичат по обувките и дрехите си да имат нестандартни украшения, като ципове, панделки, пакси, пайети и т.н.

Източник: https://mes.bg/

Top