Вие сте тук
Начало > Иновации - Строителство > Новите технологии в помощ на откриването на течове

Новите технологии в помощ на откриването на течове

ремонти

Последиците за живущите в многоетажни сгради в столичните квартали от възникнал теч могат да придобият сериозни мащаби. Наемането на авариен екип, който да отстрани аварията е първото, което ви минава през ума. Но сигурни ли сте точно от къде идва теча, къде е неговата позиция и какви методи ще се приложат за неговото откриване така, че наистина бързо да се отървете от възникналия проблем? Инцидентите със скритите течове са доста неприятни и проблемът е в това, че те не ни предупреждават за възникването си, а директно ни връхлитат с пълна сила. Как да се справим с подобни неприятности  и какви са препоръките на професионалистите по откриване на течове София – днес ще ви занимаем именно с тези битови неволи, от които нито един от нас не е застрахован.

Иновациите срещу традиционните методи

За много водопроводчици от вътрешността на страната методите, които първо се внедряват от софийските екипи са показателни а навлизане на нещо ново и по-добро като решение в сектора. Иновациите имат за цел да спестят време, а съгласете се, че с къртенето като един от основните прилагани способи за достигане до мястото на скрития теч доста трудно ще успеете да съкратите времето за работа.

Така, че ако трябва да направим анализ на това кои са новите и кои старите методи за локализиране на теч в сгради, под настилки, зад зидове, стени, тавани и други то вариантите са два:

  • Стари методи, при които се ползва къртачна техника и се рушат имотите на клиентите;
  • Нови методи, при които се използва техника.

Ако ви се даде възможност сами да решите кой от начините да приложат водопроводчиците кой бихте избрали. Определено къртенето не е за предпочитане след като си представите какви ще бъдат последиците от работата на откривателите на теча. Но пък съвсем нормално  и логично е да се намери пробива, който създава проблеми на жилищната кооперация с модерен уред, който бе дори да докосва някоя част от имота ви установява от къде идва аварията и как най-лесно може да се достигне до нея.

Иновациите победиха и естествено изместват тривиалните способи за откриване на течове заради множеството предимства, които водят със себе си.

И за предимствата от откриването на течове с апаратура

водопроводчик

Апаратите са навсякъде около нас. те наистина значително улесняват нашите ежедневни занимания, отговорности и ангажименти. Апарати се ползват и от водопроводчиците в София, за които експресното установяване наличието на теч е от съществено значение за бързото предприемане на адекватни и сигурни действия по отстраняването на авариите.

Едни от най-ползваните и намиращи широко приложение уреди за откриване на теч са термокамерите. С тях наистина успявате да намерите изключително ефективни и бързи решения, тъй като скоростта, с която те работят е моментална.

Термокамерите са удивителни устройства с чиято помощ без дори една копка получавате:

  • Максимално точно и прецизно локализиране на проблема;
  • До 98 % точност за установяването на мястото на аварията;
  • В момента на изследването на конкретната площ резултата е видим;
  • Спестявате време;
  • Не правите излишни разходи;
  • Ефективността е налице, а решението е напълно явно в зависимост от естеството и мястото, на което се намира скрития теч.

Няма никакво съмнение за това каква е причината, поради която все повече потребители търсещи сигурна и качествена услуга избират екипи, които работят с термокамери и други апарати за откриване на течове. Бързо, изгодно и сигурно – проблемите ще бъдат решени за кратко време, а материалните щети от възникналата авария ще бъдат сведени до минимум.

И за да бъде още по-лесно и  удобно за онези от Вас, които търсят доказани решения за София представяме на вниманието ви екипа на Хидро Старт. Над десет години опит в сферата на Вик услугите, иновативно и модерно обслужване на супер изгодни цени.

Top