Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Защо да сменим холната маса с нова и по-удобна?

Защо да сменим холната маса с нова и по-удобна?

холни маси

Дневната зона е любима за повечето семейства и съответно мебелите в нея трябва да бъдат максимално функционални и практични. Ако искате да направите някаква промяна в интериора, но не ви се дават прекалено много пари е най-добре да подмените холната маса. Тя е задължителен елемент от обзавеждането и има изключително важна роля за вашето удобство. Подобна мебел вече бихте могли да поръчате и през интернет платформите като venus.bg. Артикулите са изключително качествено изработени от модерни материали, комбинирани по такъв начин, че да направят самата мебел по удобна и практична.

Как новата холна маса ще подобри обстановката у дома?

Тази малка мебел е от особено значение за комфорта, защото върху нея оставяте доста важни за вас предмети. Тя служи, за да има къде да поставите дистанционното, телефона или чаша с напитка. Много хора похапват пред телевизора и им е необходим удобен и голям плот. Ето защо производителите представят разнообразни модели, които могат да бъдат декоративни и минималистични или да изглеждат като класическа мебел с елипсовидна форма.

Когато холната маса е съчетана правилно с дивана и секцията, тя ще изглежда много красиво и елегантно в помещението. Старайте се нейният плот да не е по-висок от седалката на дивана и да я съобразите с неговата форма и размери. Благодарение на тази мебел много по-бързо ще оформите красив интериор, без да давате прекалено голяма сума. Старайте се да купите нещо интересно и оригинално, което ще привлича погледа и ще ви създава необходимите удобства. От Venus.bg предлагат да научите малко подробности за един от актуалните модели. Комплект холна и помощна маса Damla – Урарту / Орех:

помощни маси
  • „Damla“ е комплект, който съдържа холна с помощна маса;
  • подходящи са за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • масите са изработени са със стабилни крака от бук и плотове МДФ.

Красива и удобна мебел, съобразена със съвременното ежедневие на хората. Тъй като е съставена от два различни модула, имате възможност да ги ползвате и в различни части на стаята при желания. Ако сте инсталирали красив фотьойл до библиотеката, бихте могли малкия модул да поставите до него и там да държите любимата си книга или да си сложите чаша с вода.

От какви материали се изработват изделията?

Холните маси днес мога да бъдат направени от много различни материали, включително и добре познатата на всички дървесина. Често производителите ползват MDF и ПДЧ плоскости, защото те са по-евтини, обработват се лесно, а естетическата им стойност е изключително висока. Красиви са и моделите направени от закалено стъкло, което може да бъде декоративно с някакви фигури, както и в комбинация с метална основа, която е в интересна форма.

Top