Вие сте тук
Начало > Иновации - Автомобили > Nexen – нискобюджетно решение за съвестни шофьори

Nexen – нискобюджетно решение за съвестни шофьори

автогуми

Знаем, че трябва да сме отговорни шофьори и да поддържаме автомобила си перфектна техническа изправност все пак това е превантивна мярка, която ще ни предпази от пътни инциденти  и ще превенция в борбата с войната по пътищата. Факт е, че българските водачи не са от най-съвестните и това, че редовно зареждат с гориво колата си въобще не  е показателно, че се грижат правилно за превозното средство и личната си безопасност. Нуждата от смяна на гумите както и направата на подходящия избор е основната тема на днешната ни публикация. С оглед на това да си гарантираме безопасност и правилна позиция на превозното средство на пътя е определящо да се замислим с какви гуми шофираме и дали те са достатъчно сигурни за да сме спокойни на пътя за себе си  и хората, които возим.

Асо усетите вибрации или пък гумите, с които е в момента колата ви вече ползвате пети сезон то това са основателни причини да се замислите за нови. Със сигурност и вие сте от водачите, за които поддръжката на колата  е бреме, но пък удобството да се предвижвате свободно наистина не бихте заменили с друго. И ето, че осъзнаването на проблема е първата крачка от вземането на решение за покупка на нови автогуми. Въпросът е от къде да намерите достатъчно пари, с които да бъдете максимално спокойни, че нещата ще бъдат такива каквито очаквате – сигурен, надежден и безопасен пробег. Бюджетни решения на пазара не липсват, но въпросите, на които трябва да си отговорите са свързани не само с цената, но и с качеството на съответната марка  и модел.

гуми автомобилни

Днес ще представим една корейска марка гуми, която през последните години стана доста популярна и на българския пазар. Оказа се, че освен добрата си цена гуми Nexen са ефективно решение, с което можете да шофирате доста години. Приоритет при избора на летни или зимни автогуми са тяхната издръжливост и устойчивост на асфалт както и на друг тип настилки. От Nexen определено покриват основните ни изисквания, които са свързани със стабилно държане на колата на пътя дори при по-екстремно шофиране. Няма спор, че китайските и корейските производители на автогуми не са от най-долюбваните поради лошата им репутация, особено към моделите предназначени за зимни условия. Но гуми Nexen са доказателство, че можете да се доверите и на среден клас гуми на ниска цена и в това се убеждават все повече шофьори, които избират да експериментират с продукти на марката.

Някой от водачите дори споделят в социални мрежи  и форуми, че Нексен са една положителна изненада, от която са останали максимално удовлетворени. Ако са направили компромис заради това, че не са имали възможност да платят по-висока цена за нещо по-утвърдено на пазара то всъщност се оказва, че са направили добър и правилен избор. специалистите пък акцентират на факта, че гуми Nexen лесно се балансират и наистина дори след 2-3 години ефективно натоварване не се образуват „балони“ няма изкривяване и раздуване. Дамите пък са категорични, че с Нексен са напълно спокойни дори при маневра да закачан някой по-висок бордюр или пък да минат с по-висока скорост през градските дупки.

С две думи корейския бранд успява доста бързо да покори сърцата на българските шофьори, които първоначално са привлечени от ниската цена, а в последствие се оказват едно супер функционално и устойчиво решение, гарантиращо безопасност при шофиране. Като недостатък някои водачи отчитат една идея по-високо ниво на шум при летните модели, но пък когато се възползвате от изгодните оферти то определено ще елиминирате шума, особено ако шофирате на климатик. Като друг съществен недостатък, с който също е добре а се запознаете е факта, че разстоянието между каналите на някои от моделите гуми Nexen са малко по-големи, което пък е предпоставка да се събират дребни камъчета.

Top