Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Какви полезни удобства ни предлагат модерните спални комплекти?

Какви полезни удобства ни предлагат модерните спални комплекти?

мебели за спалня

Да се пазаруват нови мебели винаги е специално и вълнуващо събития за семейството. Чрез тях ще внесете една промяна в интериора на дома си и ще го направите много по-удобен. Съвременното обзавеждане се характеризира с красивия си и елегантен дизайн, функционалността и качеството на изработка. Спални комплекти Венус са предпочитани от потребителите, защото съдържат всички модули, които ви трябват в тази специална за вас стая. Не пропускайте да отделите нужното време, за да оформите пространството по ваш вкус и да подберете внимателно всеки елемент.

Разумно ли е да поръчаме готов спален комплект?

Ако нямате достатъчно свободно време и търсите най-практичния начин за избор на мебели, това са спалните комплекти. Не се налага да търсите артикулите поотделно и да се опитвате да ги съчетаете по различни критерии. Те са изработени още от производителя с идеята да бъдат използвани заедно и да направят помещението хармонично и красиво. Модерните мебели впечатляват също с различни удобства.

Обикновено чекмеджетата и шкафовете имат механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне. По този начин използването им става много по-приятно и атмосферата уютна. Повдигащият амортисьор на матрака разкрива подматрачното пространство, което е голямо и служи за съхранение на багаж. Много спални комплекти включват LED осветление, както и вградени огледала на вратите на гардероба. Ще изберете по-лесно, ако разгледате един от моделите в каталога на Венус. Спален комплект City 7070 – 160/200 см, Бяло гланц/Сонома арвен:

спалня
  • спален комплект „City 7070“, който включва легло, две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото разполага с повдигащ механизъм, който разкрива подматрачното пространство за съхранение на Вашия багаж;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна подматрачна рамка;
  • нощните шкафчета са високи с по две чекмеджета;
  • гардеробът е с две плъзгащи врати и удобно вътрешно разпределение – два лоста и рафтове за дрехи.

Елегантен спален комплект предлагащ множество удобства и комфорт.

Защо присъствието на нощни шкафчета е задължително?

Ще ви направи впечатление, че във всички конфигурации присъстват нощните шкафчета. Те са задължителен елемент от интериора на спалнята, понеже служат като поставки и място за подредба на различни дребни вещи. От друга страна са красив декоративен елемент, който допълва леглото и прави обстановката балансирана. Нощните шкафчета могат да бъдат съвсем семпли и изчистени или с повече отделения, шкафчета и чекмеджета. Определете кой вариант е подходящ за вас, за да се чувствате удобно и да ги използвате с удоволствие. Когато определяте разпределението на мебелите в стаята винаги оставяйте свободно място от двете страни на леглото, за да разположите там нощните шкафчета.

Top