Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Кои мебели ще направят спалнята по-стилна и удобна?

Кои мебели ще направят спалнята по-стилна и удобна?

обзавеждане за спалня

Ако ви предстои да реновирате спалнята във вашия дом, е добре да изберете качествени и модерни мебели. Едни от най-харесваните предложения в момента ще откриете в сайта на Венус. Това са актуалните спални комплекти 140 200. Подходящи са за по-малко помещение, но също така ви осигуряват всички удобства от които имате нужда. Модерните мебели се изработват от качествени и здрави материали като най-често производителите ползват естествена дървесина, MDF и ПДЧ плоскости. Визуално обзавеждането е конструирано по съвременни стандарти и е достатъчно функционално.

Какви модули се съдържат в съвременните спални комплекти?

Ако разгледате офертите онлайн ще забележите, че хубавите спални комплекти включват конкретни мебели. Те са подбрани по начин, който ще ви създаде само комфорт и ще направи ежедневието ви много по-приятно. Няма излишни елементи и всеки артикул лесно би намерил своето място в пространството. Спалните комплекти включват подходящо легло, красиви и практични нощни шкафчета, удобен скрин и гардероб.

Може да избирате между различни конфигурации като външен вид и размери, за да направите интериора по ваш вкус. Модулите се изработват в една продуктова серия и си подхождат напълно, което ви гарантира прекрасния финален резултат. От магазин Венус ще ви представят подробно един практичен и много харесван от потребителите модел. Спален комплект Аполо 2 – 140/190 см, Дъб сонома:

мебели за спалня
  • спален комплект „Аполо 2“ ще Ви предложи различни екстри като: механизъм за повдигане на матрака и механизъм за плавно затваряне на гардероба;
  • моделът е съставен от: легло с табла, подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка с височина до 4 см;
  • трикрилен гардероб с чекмеджета, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • изработен от ПДЧ 16 мм;
  • мебелите се предлагат в различни цветови комбинации, чрез които да ги съчетаете с интериора на Вашата спалня.

Спален комплект много подходящ за по-малка стая, в която също трябва да си осигурите необходимото удобство.

Какви са предимствата на мебелите изработени от ПДЧ?

В последните години все по-често производителите представят мебели направени от съвременните MDF и ПДЧ материали. Те до известна степен се доближават до характеристиките на дървесината с тази разлика, че се обработват по-лесно от нея и са по-евтини. Също така ви осигуряват дълга и безпроблемна експлоатация както и добра визия на изработените артикули. Изключително комбинативни и лесни за поддръжка мебели, които ще направят обстановката в дома ви достатъчно красива и практична. Винаги ще намерите хубаво обзавеждане на достъпни цени в добрите онлайн магазини, за да направите интериора по ваш вкус.

Top