Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Какво включва обзавеждането на антрето и защо е толкова важно

Какво включва обзавеждането на антрето и защо е толкова важно

Обзавеждането на дома е важен момент, който „предначертава“ престоя ни у дома през следващите няколко години. Промяната на интериора е занимание, което ангажира вниманието ни по много начини, провокирайки ни да демонстрираме творческо мислене, решителност, висока степен на организираност и др. Тенденциите при мебелите са също важен аспект, който заслужава нашето внимание, а ако става дума за коридора – вижте какво ще е актуално за съвременното антре 2022.

Как да обзаведем красиво коридора

Хубаво е да се отдели достатъчно време на тази част от дома ни, а не да се поставя на задните позиции по значение. Когато началото на нашето жилище е красиво, това ще намеква за висока естетика в останалите помещения. Антрето е първото и последно впечатление, което домът ни ще прави със своята визия – струва си да го решим в страхотни мебели, които са практични, модерни и качествени.

Когато влизаме и излизаме от вкъщи, искаме да се чувстваме добре по отношение на възможността да се подготвяме за навън с лекота, а когато се завръщаме от работа да знаем, че имаме къде да оставим чантата, якето и обувките си.

За да е антрето впечатляваща прелюдия към останалото обзавеждане, трябва да е достатъчно просторен, за да се движим из него свободно, а от гледна точка на обзавеждането – да са налице всички ключови компоненти за тази част от жилището.

Какви мебели трябва да има в тази част от жилището

Обикновено посвещаваме много време за обзавеждането на спалнята и кухнята, но правим ли същото и за антрето? Нима то не е също толкова важно, колкото са и останалите стаи в нашия дом… От съществено значение е да не пренебрегваме зони като коридора, които са отправната точка във всеки дом. Ето какви видове мебели е добре да купим за него:

  • шкаф за обувки – необходимо е той да бъде с подходящите размери, а дизайнът му да включва практични шкафове и чекмеджета. В търговската мрежа могат да се срещнат много различни по вид – високи, ниски, с отворена конструкция, хоризонтални, вертикални и др. Силно предпочитани са решенията с клапващи врати, които могат да бъдат снабдени и с огледало;
  • закачалка – изключително важен интериорен компонент, без който обзавеждането на антрето не би било пълно. Тя може да е монтирана към стената или да е свободностояща – и в двата случая е налице възможността да подреждаме връхните си дрехи нагледно;
  • малък гардероб – неговото присъствие е опционално, тъй като не всички коридори разполагат с достатъчна площ, че да можем спокойно да поберем подобна мебел. Преценете добре пространствените възможности на антрето и решете какво обзавеждане да изберете за него.

Антрето би могло да изглежда наистина великолепно, ако съумеем да подберем за него възможно най-качествените и актуални за него мебели. А това би могло да се случи само и единствено, ако познаваме добре най-новите актуални тенденции, а и следваме персоналните си предпочитания за интериор.

Какво включва изборът им

Абсолютно всяка една мебел в антрето трябва да е прецизно избрана, да е функционална, да е направена от качествени материали и не на последно място – да ни устройва с цената си. Само така ще успеем да постигнем зашеметяващ интериор, който прави впечатление отдалеч.

Всичко или нищо: това трябва да е мотото на всеки един човек, на който му предстоят промени по обстановката в антрето. Колкото сме по-взискателни към бъдещото си обзавеждане, толкова по-голям е шансът да се сдобием с дом като от списание, за който мечтаем още от малки!

Откъде можем да купим красиво качествено обзавеждане

При все, че днес има толкова много мебелни магазини, е съвсем в реда на нещата да се запитаме на кой от всички да заложим. Лени Стил е страхотна възможност да се сдобиете с интериор за чудо и приказ и то на съвсем разумна цена – подобна комбинация е сравнително рядка, затова не пропускайте не пропускате шанса да купите изгодно и се насладете на уникалния продуктов каталог на това място.

Top