Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изберем качествени маса и столове за трапезарията?

Как да изберем качествени маса и столове за трапезарията?

маса и столове

Изборът на ново обзавеждане за трапезарията притеснява много от потребителите, тъй като зоната е важна за цялото семейство. Мебелите, които ще купите, трябва да бъдат удобни за всички и съобразени с интериора на стаята. Ако държите на вашия комфорт ви препоръчваме готовите комплекти маса и столове на магазин Venus.bg. Така ще си спестите притеснението, да търсите поотделно елементите и да се опитвате да ги комбинирате правилно. Модерните мебели се отличават с висококачествена изработка, а цената им е изключително разумна и достъпна.

Как да изберем точният комплект за трапезария?

Щом сте решили да промените обстановката в дома си с покупката на нещо подобно ви препоръчваме, да отделите малко време и да разгледате всички модели. Те са много разнообразни като дизайн и стил и е важно да откриете тези, които най-добре ще подхождат на жилището ви и вашия начин на живот. Има класически направени от естествена дървесина с елегантни столове с тапицирани седалки.

Също така може да ви харесат по-модерните комплекти, включващи маса с декоративен плот от MDF и тапицирани кресла. Имате възможност да разтягате плота, когато посрещате гости. Предимствата на готовите комплекти са много и различни, но най-вече това, че със сигурност масата и столовете ще си подхождат естетически.

За да сте доволни от инвестицията трябва добре да измерите свободното пространство и да прецените ще може ли да използвате оборудването спокойно и да се чувствате комфортно. От Venus.bg ви предлагат – Комплект маса VENUS 1113 и столове LOREN 2119:

  • луксозен комплект трапезна маса и столове, който ще осигури комфорт за Вас и Вашите гости;
  • масата е със стабилна пенополипропиленова конструкция и полиран плот от МДФ с мотив;
  • благодарение на механизма за разтягане имате възможност да увеличавате при нужда площта на масата (автоматично отваряне);
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна мека седалка и облегалка за която е използвана висококачествена дамаска;
  • опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Чудесна възможност да направите жилището си по-модерно и стилно с качествени и практични мебели в комплект.

Важно ли е да разполагаме с разтегателен плот?

Това функционално допълнение е налично в много от моделите и не ги оскъпява по никакъв начин. Повечето хора предпочитат да използват разтегателния плот, тъй като той не заема никакво място и е удобен, когато имате нужда от повече пространство за сервиране. Вече няма да се тревожите, когато имате гости, че биха се чувствали притеснени и неудобно разположени.

Всички ще са настанени комфортно и ще може да прекарате приятни часове в дегустиране на кулинарни специалитети и разговори. Онлайн редовно има отстъпки, благодарение на които и по-луксозните модели могат да бъдат ваши.

Top