Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изберем нови и качествени кухненски шкафове

Как да изберем нови и качествени кухненски шкафове

мебели за кухня

За всяко семейство е важно какъв вид обзавеждане ще инсталира в кухненската част от жилището, тъй като там се прекарва доста от времето. Освен, че приготвяме храната, пием сутрешното си кафе, понякога се усамотяваме на спокойствие. За да се чувстваме достатъчно удобно и комфортно и всяко домакинско пособие да има своето място, трябва да изберем правилните шкафове. Мебели Венус ви предлагат модерни решения за тази зона от дома. Може да купите готов кухненски комплект или пък сами да изберете отделни модули, които да съчетаете според личните си предпочитания. Всички модели са изключително адаптивни и качествено изработени.

Какъв вид кухненско обзавеждане да изберем

Интериорът на кухнята не се променя толкова често и когато настъпи моментът да поръчваме нещо ново е важно да отделим необходимото време, за да изберем правилните артикули. Модерните шкафове се инсталират в два реда горен и долен. Те са достатъчно практични, за да подреждаме различни неща както по-обемни и тежки така и по-леки. Шкафовете от горния ред могат да бъдат комбинирани с отворени рафтове или със стъклени вратички за по-естетичен вид.

Ако сте се насочили към готовите комбинации в онлайн магазина е важно да изберете в каква форма ще бъде изработено обзавеждането. Много семейства предпочитат линейната като удачна за по-малки пространства. Бихте могли обаче да изберете двуредова или такава с остров, защото те имат повече пространство за съхранение. Венус предлага да разгледате – Кухненско обзавеждане МДФ Елит 11 – 260 см. – с цял термоплот, витрина и плавно затваряне:

  • „Елит 11‘‘ представлява готова модулна композиция от серията ,,Елит‘‘;
  • Съчетана е от горни и долни шкафове;
  • Чекмеджета, място за ел. Уреди, подиум за готварска печка;
  • Към обзавеждането са включени цял термоплот и цокъл.

Наведнъж получавате всичко необходимо, за да приготвите с удоволствие храната за семейството и да подреждате домакинските си принадлежности в красивите и функционални шкафове.

Защо да поръчаме кухненски шкафове изработени от MDF и ПДЧ

Напоследък се забелязва тенденция при която производителите използват най-вече MDF и ПДЧ плоскостите, които имат своите сериозни предимства. Те са много по-евтини от дървесината, но също толкова здрави и надеждни. Този вид материали се отличават с красив външен вид и комбинативност. Издържат без проблем на влага и замърсявания, каквито се срещат доста често в кухненската зона. Външният им вид също прави впечатление, защото имат определен гланциран ефект, чрез който постигате една луксозна визия. Точно той ви позволява да почиствате лесно само като забършете с влажна кърпа. Поръчайте ново обзавеждане онлайн и направете атмосферата в жилището си наистина уютна и функционална.

Top