Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Какви са положителните характеристики на практичните кухненски ъгли?

Какви са положителните характеристики на практичните кухненски ъгли?

кухненски диван

Има определени мебели в дома, които са по функционални и дават различни възможности за използване. Ако искате да направите трапезарията си различна и интересна Мебели ВЕНУС ви препоръчва да разгледате оригиналните кухненски ъгли. Те са удобни и практични, създават необходимия комфорт на цялото семейство. Ще организирате приятна зона, в която да минава част от свободното ви време, да каните гости или да си почивате. Тези мебели не са скъпи, а в същото време конструкцията им предлага възможност да се използват активно всеки ден.

Защо да инвестираме в качествен трапезен диван?

Покупката на нова мебел винаги е по-специално събитие, особено когато този артикул е толкова важен. Трапезарията е зона, в която семейството се събира, за да се храни, но тя може да бъде трансформирана в място за почивка чрез инсталирането на подходящ кухненски ъгъл.

Тази мебел ще даде повече комфорт на хората, които са седнали около масата и те ще се чувстват достатъчно уютно да прекарат така по-дълго време. Седалките са меки и удобни, имате и подходящи облегалки. Кухненският ъгъл е мека мебел, която не трябва да се пренебрегвана в обзавеждането, тъй като тя е конструирана специално да създаде максимално удобство. Огромно предимство на тези артикули е механизмът за разтягане и раклите под седалките.

Това прави меката мебел многофункционална и ви дава шанс да я използвате в различни ситуации по различен начин. Щом искате да си починете или пък ви дойдат гости с преспиване може да използвате механизма, а в останалото време имате удобен диван. От Венус днес ще ви дадат малко информация за – Кухненски ъгъл Крит Лукс с функция сън и 2 бр. Ракли:

  • кухненски ъгъл „Крит Лукс“ е практично решение, който е подходящ за обзавеждането на Вашата кухня или трапезария;
  • той разполага с функция сън, чрез издърпване на подматрак се трансформира в удобно легло за сън;
  • под седалките е снабден с ракли за съхранение на Вашите вещи;
  • за изработката на седалките е използван еластичен дунапрен, гърба е от хастар.

Красив, съвременен кухненски ъгъл, който може да бъде намерен на изключително достъпна цена онлайн.

Къде ще открием най-добрите модели?

Много от хората предпочитат да пазаруват мебели от електронните магазини, тъй като разнообразието там е по-голямо. В един каталог може да разгледате артикули изработени от различни производители, което ви дава шанс по-лесно да намерите стил и конфигурация подходящи за вашия дом. Много добри магазини предлагат редовно намаления и безплатен транспорт, а това е сериозна привилегия.

Top