Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Да изберем кухненски ъгъл за повече уют у дома

Да изберем кухненски ъгъл за повече уют у дома

диван

Винаги е имало мебели, които са изключително удобни и създават усещане за домашен уют само с това, че присъстват в помещението. Благодарение на подобен артикул ще направим трапезната зона уютна и перфектна за почивка и релакс. Говорим за добре познатият на всички ъглов диван, който заменя част от столовете в помещението и създава комфортна среда, която е много предпочитана от повечето хора. Разгледайте моделите, които ви предлага онлайн магазин https://www.venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли. Ако не сте достатъчно запознати с характеристиките на тези мебели е добре да ги проучите и ще установите колко перфектни са те за вашия дом.

Защо кухненският ъгъл е винаги на мода

Със сигурност може да твърдим, че всеки познава до известна степен  функционалната мебел, защото тя е актуална от много време. Трапезните дивани изглеждат много симпатично поставени до масата, защото ни дават комфорт докато се храним и в същото време обособяват кът от стаята в който се чувстваме почти толкова добре колкото и в хола си. На всеки ще му бъде приятно да изпие сутрешното си кафе в подобна уютна атмосфера, настанен на меко и удобно диванче. Освен всичко това, кухненският ъгъл притежава и механизъм за разтягане благодарение на който може да полегнете и да подремнете на спокойствие. Това са най-важните предимства, които задържат тази мебел винаги в челните класации на клиентите. Мястото което ви спестява кухненският диван може да бъде използвано по най-рационален начин.

Съвременни модели – стил и качествена изработка

Независимо, че г-образната форма ви е много добре позната диванчета се различават като модели и това ясно се вижда, ако разгледате каталога на търговеца. Ще забележите, че има някой доста луксозни видове тапицирани с кожа и изглеждащи дори като холна мебел. Има и семпли и изчистени варианти напомнящи кухненско обзавеждане. В зависимост от вашите вкусове и предпочитания изберете от различните възможности. Днес ви представяме един перфектен на Venus.bg. Кухненски ъгъл Мелник лайт – по поръчка:

кухненски ъгъл

  • Трапезен модел „Мелник“ е функционален и удобен разтегателен модел;
  • Подходящ за обзавеждане на Вашата кухня или трапезария;
  • В изработката му са вложени качествени материали, гарантиращи надеждност и дълготрайно ползване;
  • Конфигурацията е от триместен диван с механизъм подматрак, малък диван двойка с ракла и ъглова част с малка ракла;
  • Седалките и гърбът са с пълнеж от високоеластична пяна;
  • Модулите са самостоятелно стоящи и могат да се подреждат за ляв или десен ъгъл, както и всеки един да се поръчва самостоятелно.

Изберете да направите трапезарията приятно и уютно местенце в което с удоволствие да прекарвате част от свободното си време и да хапвате със семейството си в подходяща обстановка.

Top