Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Клиника по естетична дерматология представя иновативни услуги за своите пациенти

Клиника по естетична дерматология представя иновативни услуги за своите пациенти

Клиника

Естетичната дерматология ни предлага многообразни видове терапии, с които до подобрим своето самочувствие. През последните години много клиенти от козметичните салони се преориентираха към клиниките, в които работят професионални кожни лекари, експерти по дерматология. Оказва се, че не е достатъчен един курс по разкрасяване и определен брой манипулации, които да осигурят на търсещите качествена и здравословна услуга най-доброто. Именно поради това интереса към естетичната дерматология бележи такъв огромен ръст. Днес ще ви запознаем с една от популярните клиники в Бургас, в която ще ви предоставят висококачествено обслужване, професионални услуги с утвърдени медикаменти, козметика и модерна апаратура. Сред най-търсените и прилагани в клиника Мирабел Бургас процедури е мезотерапията, за която ще ви разкажем в днешната публикация.

Какво представлява мезотерапията

Впечатляващи и много бързи резултати предлага този тип терапия. Това е ефективна процедура, която не случайно и сред най-търсените в естетичната дерматология. Принципа на приложение е с помощта на специален коктейл от подобряващи състоянието на дермата продукти като аминокиселини, витамини и полезни билкови екстракти да се възстанови  и подхрани третирания участък. Ползите от мезотерапия Бургас, прилагана в клиника Мирабел са не малко и именно поради това интереса към дерматологичния метод е изключително висок. Благоприятно повлиява иглената мезотерапия:

мезотерапия
 • Косопад при мъже и жени;
 • При хора страдащи от прогресивно оплешивяване както и рядка коса;
 • При стареене на кожата;
 • Мимически бръчки в зоната около очите;
 • Пигментация на кожата;
 • При целулит;
 • Белези от рани и стрии.

Особеното при иглената мезотерапия е това, че повлиява много бързо и дава отлични резултати при намалено кръвообращение на кожата. А с годините този проблем е в основата на това бръчките да се появяват и да става все по-дълбоки. С помощта на меотерапията процеса се забавя чрез инжектиране на витамини, хиалуронова киселина и минерали, които възстановяват проблемните зони и видимо подмладяват кожата. Процеса цели образуването на колаген, който е в основата на свежата и гладка структура на дермата. В Мирабел Бургас се предлагат индивидуални програми за възстановяване, съобразно типа и особености на вашата кожа. Извършвани в стерилна среда и от дипломирани лекари дерматолози пациентите могат да бъда спокойни е само за положителния ефект от процедурата, но също така и за своето здраве.

Още услуги от клиника Мирабел

Мирабел е клиника по естетична дерматология Бургас, в която грижата за пациентите е от най-високо ниво. Създадена от д-р Недялко Драголов през 2005 година до днес центъра за дерматологични проблеми разкрива множество ефективни и коректни методи за лечение и разкрасяване. Доста дълъг е списъка от услуги, които се предлагат от Мирабел и под термина естетична дерматология се крият не малко терапевтични процедури, които касаят оздравяването на засегнатите зони от дермата. Сред най-популярните са:

 • Премахване на капиляри по лицето;
 • Подмладяване с лазер;
 • Лечение на гъбички по ноктите;
 • Замразяване или криотерапия на кожни образования;
 • Премахване на татуировки;
 • Химичен пилинг;
 • Филъри;
 • Лифтинг с мезоконци;
 • Радиочестотен лифтинг;
 • Лечение на всякакви кожни проблеми, тестове за алергии и много други.

Ефективността и положителните резултати от извършваните в клиниката по естетична дерматология услуги се отнасят до осигуряване на професионални услуги от лекарите дерматолози, квалифицирани и с доказан опит. Технологиите с сферата на естетичната дерматология също не са за подценяване, тъй като заедно с медицинската козметика и медикаментозното лечение гарантират пълната удовлетвореност на пациента.

Клиника Мирабел Бургас е една от малкото в региона, която разполага с кабинет по венерология, клинична и естетична дерматология, център за лазерни процедури както и щанд за професионална медицинска козметика. Погрижете се за вашето здраве и добро самочувствие с услугите и процедурите, които се извършват от лекари с утвърдени позиции в своята сфера.

Top