Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да изглеждаме по-млади

Как да изглеждаме по-млади

химичен пилинг

Кой човек не желае винаги да изглежда млад. Разбира се, ча това е невъзможно и още след двадесетата годишна е препоръчително да се предприемат мерки, с които да забавим процесите на стареене. Какви не методи и трикове използваме само и само да се радваме на вечна младост – инвестиране в скъпа медицинска козметика, подлагане на хирургична интервенция и ред други знайни и незнайни способи, с които правим отчайващи опити да изпънем новопоявилите се бръчки. В навлизането на технологиите в редица сектори на медицината е очевидно, че и тук пациентите и клиентите на разкрасяващи методи могат да се възползват от ефективни и безопасни начини за подмладяване. А с оглед на бързите резултати с оптимално продължителен резултат днес ще надникнем в кабинетите по естетични интервенции, които ни предлагат от клиника Мирабел Бургас.

Радиочестотен лифтинг – характеристика на услугата

Все повече се говори за апаратното подмладяване, при което идеята е да се стимулира регенериране на клетките. Именно тези способи се приемат като едни от най- ефективните и безопасни, защото с помощта на специална апаратура се стимулира естественото образуване на колаген и еластан. С напредването на възрастта метаболитните процеси се забавят и за да бъдат активни така както са били в ранна възраст е необходим съответния стимул.

Радиочестотната процедура (RF-lifting) е съвременен метод, който бързо набра популярност в естетичната медицина. Акцента на прилагане тук е в това да се възстановят естествените процеси и така да се подобри еластичността на кожата. На https://www.dermamirabel.com/uslugi/estetichna-dermatologia/radiochestoten-lifting/ можете да намерите пълна информация за това защо процедурата е известна като абсолютно безопасна и безвредна, кое я прави желана и предпочитана от хората, които искат да изглеждат млади.

радиочестотен лифтинг

Сред видимите бързи ефекти, които ще забележите още след първата интервенция с модерната апаратура за радиочестотен лифтинг в клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас са:

  • Корекции на бръчки;
  • Намаляване на мастните отлагания;
  • Лечение на целулит;
  • Повдигане и структуриране на линиите на лицето;
  • Премахване както на мимически така и старчески бръчки;
  • Освежаване и уеднаквяване цвета на кожата.

Радиочестотния лифтинг е невероятно ефективен терапевтичен апаратен метод, с който ще върнете жизнеността на кожата си. Без необходимост от възстановителен период, без болка, без анестезия или хирургична интервенция. Апарата е свръх модерен и осигуряващ бъз ефект върху участъка, върху който се прилага.

Свойства на химичния пилинг

Всяка жена знае, че една от процедурите, които се налага периодично да приложи с оглед ефективно и качествено почистване на кожата са пилинг терапиите. В съвременната дерматология има метод, при който се използва киселина, с чиято помощ кожата не само бива не само дълбоко почистена, но и се регенерира. Представяме ви терапията от Мирабел Бургас химичен пилинг, която е доста ефективна при белези, несъвършенства от различен ти.

Химичния пилинг стимулира обновяването на клетките. А това е причина след терапията да усещате кожата си невероятно гладка, нежна и мека. Мирабел споделят с нашите читатели факта, че в дерматологичната практика са познати над 50 вида химичен пилинг, а реално това многообразие се дължи на видовете киселини, с които се извършва самото почистване и регенериране на кожата.

Три типа пилинг прилагат в клиниката по естетично дерматология:

  • Повърхностен

Ефективен при фини линии, уеднаквяване на цвета на кожата, хидратиратация и други. При пози вид пилинг се използват някои от следните видове киселини– пирогроздена, ябълчена, гликолова, салицилова, бадемова. При този вид пилинг не е необходим период на възстановяване;

  • Среден

Приложим е при дълбоки линии, белези от петна, акне или рани. Тук се използва ТСА – трихлороцетна киселина;

  • Дълбок

Терапията е доста по-сложна, тъй като при нея се има период на възстановяване на кожата. Използва се фенол, който третира дълбоки бръчки както и белези от прорезни или оперативни рани.

В клиника Мирабел Бургас ще откриете иновативни и безопасни за здравето ви методи за разкрасяване.

Top