Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изберете подходяща спалня

Как да изберете подходяща спалня

легло

Едно от най-важните неща е да си осигурим качествена почивка след тежкия и изморителен ден. А спокойният сън ни зарежда с енергия и оказва не малко влияние на здравето ни. Обикновено леглото в спалнята е в стандартни размери 160/200 . Това го прави напълно комфортно и достатъчно широко за двама възрастни човека. Такъв размер мебел, подхожда на повечето спални и лесно ще откриете такова в мебелен магазин venus. Днешните легла са много красиви и стилни, което е важно за интериорът към който се стремите.

На кои детайли да обърнете внимание преди да купите спалня venus 160/200

Рамката на леглото, трябва да се впише в дизайна, който сте избрали за цялото помещение. Ако това не се случи, тя няма да изглежда на място, а стаята ви ще загуби чара си. Затова съобразете предпочитания от вас интериорен стил с модела и материала, от който е направена рамката на леглото. Ако харесвате модерните визии, можете да импровизирате с цветовете или да изберете легло с платформа. В случай, че сте почитатели на ретро стила, вероятно моделът на леглото ви ще бъде в метален или в естествен дървесен тон. Стандартните размери на леглата 160/200 в магазин venus ще ви създадат необходимия комфорт и двамата с партньора ви ще се наслаждавате на спокоен и пълноценен сън.

Легло тапицирано

Спалня с тапицирана табла Modern 2 M7 – Brandy Castello oak/Черен – 160/200 см. – Метални крака:

  • Тапицирана задна табла и метални крака отпред;
  • Подходящо е за еднолицев или двулицев матрак с размери 160/200 см;
  • Изработено от висококачествени материали ПДЧ 18мм и ЛПДЧ 18мм;
  • Интересен и модерен артикул от магазин venus.

Съвременните онлайн магазини, като venus, разполагат с богат асортимент от най-различни спални, които са изработени от качествени материали. Дизайнът е не по-малко впечатляващ и предразполага към желание да прекарвате в тази стая повече време. Подарете си елегантна мебел, която ще ви служи дълги години.

Top