Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да изберете качествена дермокозметика

Как да изберете качествена дермокозметика

дермокозметика

Изборът на качествена дермокозметика не е толкова лесен колкото изглежда. Въпреки, че клиентите са наясно къде могат да открият такива продукти то посещавайки аптека осъзнават, че рафтовете са отрупани с огромен асортимент от марки и видове продукти, които гарантират красива и здрава кожа. Дали обаче обещанията на производителите за чудесни и фантастични ефекти след първото нанасяне са реалистични? Въпросът е не само в това да дадете солидна сума пари за медицинска козметика, а действително да си гарантирате отлични условия за подхранване, релаксация и грижа за кожата. Преценка обаче може да се направи тогава, когато реално приложите дадена козметика. Затова водещи производители като добре познатата биодерма козметика предлагат на аптеките мостри, които клиентите могат да вземат безплатно с цел тестване.

Опознайте качеството

Сравняването на няколко различни козметични продукта е особено важно. Така всеки може да направи реална оценка на действието на изделието върху собствената си кожа. Продуктовия каталог на Биодерма е разработен с основен приоритет осигуряване на безопасна грижа за кожата. Компанията е почти половин век на пазара и успява да докаже, че дерматологията е наука, която следва правилата и нуждите на всеки тип кожа.

Кожното здраве се превръща в мисия, ориентирана към подсигуряване на абсолютна безопасност, качество и ангажираност дори към чувствителната кожа. Именно чрез мострите, които можете да получите от аптеките имате шанса да се уверите в уникалното качество на продуктите, които Биодерма предлагат. Ориентацията, вдъхновена от уникалността на кожата на всеки човек показва ангажираност към:

 • Максимална толерантност към баланса на кожата;
 • Безкомпромисно отношение към безопасността на продуктите;
 • Създаване на устойчиво бъдеще за дерматологична грижа;
 • Специален подход във всяка възраст;
 • Нежно докосване от първия ден на раждането.

Безспорно лидерството на Биодерма е извоювано с много труд. В лабораториите се създават уникални формули, чиято основна цел е да се осигури цялостна грижа за кожата. Дерматологичната експертиза се извършва от доказани в професията си здравни специалисти, което е гарант за безопасността на всеки един продукт от козметичната серия.

Ефикасност и сигурност

биодерма

Дерматологичната ефикасност и безопасност на козметичните продукти Биодерма ще надхвърлят очакванията ви. Ежедневните клинични изпитвания и система от тестове, които се провеждат под строг контрол от производителите са показателни за това, че ще получите най-доброто решение за своята кожа.

Само през последната година от компанията извършват на 1000 клинични проучвания сред клиенти от 30 държави като събраната научна информация дава яснота по отношение на ефикасност и безопасност на произвежданата дермокозметика. Основните стъпки, които гарантират на потребителя сигурност и здравословна грижа са:

 • Използване на селектирани натурални съставки без парабени, химикали, оцветители и ароматизатори;
 • Непрекъснат регулаторен мониторинг;
 • Цялостен контрол на производството от извличането на съставките до опаковането и защита на козметиката;
 • Процеса на подбор на съставките е абсолютно контролиран с цел осигуряване на оптимална ефективност.

Това е индивидуален подход към кожата, която се нуждае от висококачествена ежедневна грижа.

Видове кремове

Като изложена на най-сериозни атаки от различни агресори кожата на лицето се нуждае от интензивна ежедневна грижа. Продуктовия каталог на bioderma крем за лице включва решение за:

 • Оптимална хигиена и почистване на лицето с деликатни продукти за специфична грижа;
 • Задължителна слънцезащитни кремове, които да се използват дори през зимния период;
 • Оптимална ефективност за зряла кожа;
 • Перспективно отношение към чувствителната и предразположена към несъвършенства дерма;
 • Хидратиращи кремове за поддържане на оптимален баланс на Ph.

Питате ли се какво съдържа любимия ви bioderma  крем за лице? Ask.NAOS Ви помага да откриете уникалната формула на продукта. Bioderma се грижи за абсолютната осведоменост на клиентите си по отношение на състава на продуктите. Дигиталната платформа ви позволява да бъдете наясно с това какво използвате. Малко са производителите на кремове за лице, които издават тайните си. Но ето, че доверието, което успява да спечели bioderma като производител на висок клас дермопродукти се дължи именно на прозрачността и разкриването на състава и формулата на предлаганите продукти за здраве и красота.

Top