Вие сте тук
Начало > Иновации - Строителство > Мисия и принципи утвърдили Einhell като марка с конкурентни инструменти в световен мащаб

Мисия и принципи утвърдили Einhell като марка с конкурентни инструменти в световен мащаб

косачка

Einhell е от младите компании, които бързо успяват да намерят своето място на световните пазари. Разнообразието от електрически инструменти, които представя на специалистите компанията се превръщат в ефективно и надеждно решение, което улеснява ежедневните дейности на професионалните майстори. Старта е поставен с производство на трансформатори, зарядни както и други градински пособия, но предприемаческия дух на създателя на немската компания продължава да се развива и днес в каталога с инструменти Einhell представя невероятно практични решения както за бита така и за бизнеса.

Всичко от което се нуждаете

Основната философия, която следват от Einhell още от създаването си е не просто да удовлетворят търсенето на конкретен тип уред или машина т страна на потребителите. Акцента е в това да се осигури ефективно качество и отлична цена, която да бъде достъпна за масовия клиент. Факторите, които гарантират реалния успех на компанията са:

 • Търсене на иновативни възможности за подобряване на изделията;
 • Бързо внедряване на нови аспекти за усъвършенстване на продуктовата гама от инструменти и машини;
 • Постоянство и устойчивост в успехите;
 • Достигане до оптимален брой клиенти, благодарение на разработената система за разпространение, дистрибуция и онлайн продажби.

Компанията показва, че въпреки сравнителната си младост спрямо производители със столетна история има са какво да привлече вниманието на специалисти и хоби майстори, тъй като аспект на гамата изделия, които се включват в производствените линии са ергономичния дизайн, лекота, удобство и повишаване на производствения цикъл.

Достигането до клиента, независимо от това дали е занаятчия, градинар, професионален строител или мебелист става възможно с огромната гама решения, които се предлагат в асортимента на компанията. В повече от 50 страни продуктите на Einhell са добре познати и се ползват с изключителното доверие на хората, които търсят начин да направят работата си по-приятна е лека.

В отговор на високите изисквания на пазара

машини

В сферата на производството на машини и инструменти в световен мащаб се наблюдава огромна конкуренция, на която е важно да устоиш за да можеш да съществуваш. От екипа на немската компания са наясно с това така, че това обяснява темповете на развитие, както и отговора, който продуктите дават по отношение на високите изисквания, които се налагат от пазара.

Ако търсите перфектната косачка за своята градина или ръчни електрически инструменти, които да можете да използвате в своята работилница то благодарение на Einhell сега имате реален шанс да постигнете с лекота онова, което безспорно би ви гарантирало отлични резултати. Гаранция за конкурентна продукция и максимално удовлетворение, което гарантират машините и инструментите на немската компания са принципите за:

 • Утвърждаване на марката;
 • Гаранция за отлично качество;
 • Издръжливост на натоварване;
 • Ергономично удобство;
 • Растеж на производствения цикъл;
 • Приоритетно достъпна цена.

Не е лесно да се задържиш на върха и да можеш да осигуриш най-добри решения за градинарите, бизнеса, строителния, мебелния или друг бранш. Но въпреки кратката си история от Айнхел намират правилния път и го следват така, че днес да се превърнат в един от лидерите произвеждащи висококачествени машини и инструменти, търсени в световен мащаб.

Продуктова гама с етикет за качество от TÜF

Потребителите са склонни да инвестират в инструменти и машини, които са иновативни и дори непознати, но в случай, че отговарят на международните стандарти за качество. А точно в това отношение немската компания успява да се утвърди, тъй като продуктовата гама от изделия, които представя успешно преминават през тестовете на сторите правила за качество на TÜF/GS. На практика това за крайния потребител означава, че машините и инструментите, които държи в ръцете си са с безупречно качество, проверени и издържали на най-критичните стандарти за:

 • Безопасност;
 • Дизайн;
 • Издръжливост;
 • Здравина;
 • Дълголетие.

В случай, че предстои да направите своя избор за инвестиция в най-добрите и надеждни електрически, градински инструменти и машини то можете да се запознаете с асортимента на немския производител, който ви очаква в онлайн каталога на магазин Ташев Галвинг.

Top