Вие сте тук
Начало > Други Публикации > За да е всеки празник както повелява традицията е нужна хубава пита, изработена от Френч Пекарна Свищов

За да е всеки празник както повелява традицията е нужна хубава пита, изработена от Френч Пекарна Свищов

Питки

Хляба е част от бита на всяко българско семейство. Нашите баби са използвали собствените си ръце за да замесят топла пита, с която да нахранят многолюдното семейство. Хляба със сол, поднесен на гостите ни е знак на уважение и желание да споделим с тях храната си. Хубавата погача пък е задължителен обреден хляб при раждането на дете или сватба. Пита се меси и при загуба на член от семейството, известна като пътнина, която да прави пътя му към отвъдното по-лек и светъл. Ето, че приготвянето на насъщния е свързан с изключително важни моменти от нашия живот и бит. И тъй като съвременната домакиня далеч не разчита на собствените си кулинарни умения предпочита за важните моменти да поръча професионално изработена.

Как да поръчате

И въпреки, че днес митовете и табутата, свързани с хляба не са толкова фанатични то действително се оказва, че няма празник, на който да не се доверим на хлебари и пекарни, които могат да създадат удивителни творби. Сред най-предпочитаните пекарни в Свищов е Френч Кафе и Пекарна. Наистина тук могат да изработят за вас всякакви тематични печива, с които да изненадате гостите си и да почетете важен ритуал или празник. Пита Свищов предлагат многообразни тематични украси за:

 • Пита за Свето кръщение;
 • Сватбена пита;
 • Пита за прохождане на дете;
 • Пита с късмети за Коледни и новогодишни празници;
 • Пита за пенсиониране;
 • Траурна пита и много други.
Пита със сусам

За важните моменти в живота ни хляба винаги е присъствал и внасял топлина, сигурност, увереност. С безкрайната си любов и майсторски умения хлебарите и сладкарите от Пекарна Френч ще създадат най-красиво оформената и декорирана пита, с която да почерпите гостите на празненството.

Лесно е да поръчате директно в пекарната или по телефон, а също така и по електронната поща. Вашата поръчка ще бъде изпълнена съобразно това колко голяма желаете да бъде питата, дали да бъде сладка или солена, как да бъде украсена. В Свищов най-хубавите печива и тематични погачи и баници се приготвят в пекарна Френч. Доставете си истинско удоволствие и направете поводите незабравими.

В пекарна Френч Свищов освен най-красивите солени и сладки пити се предлагат също:

 • Изработка на торти в зависимост от повода;
 • Декорирани ръчно лисквити за детско парти;
 • Баклави и сиропирани сладкиши;
 • Неустоими солени и сладки мъфини;
 • Богата палитра от кетъринг хапки и всякакви вкусотии.

Ако не сте добри в кухнята не се тревожете, че ще се изложите пред гостите си, защото с Френч Кафе и Пекарна Свищов празника ви ще бъде богат на всякакви вкусни нещица.

Top