Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Има ли причини да обзаведем спалнята с готов комплект?

Има ли причини да обзаведем спалнята с готов комплект?

мебели за спалня

Когато искате да промените интериора на спалнята и се чудите как да я направите по-уютна и функционална, е добре да разгледате готовите комплекти предлагани онлайн. В сайта на магазин Венус ще откриете прекрасни предложения за любимата стая за почивка, в която може да прекарвате и по-голяма част от свободното си време. Тук мебелите са ориентирани към това, да ви предложат удобство да съхранявате дрехите и вещите си, както и да сте настанени по най-добрия начин. Артикулите са качествени в разнообразни съвременни дизайни и цветове, което ще ви позволи лесно да оформите обстановката, която ви допада.

Какви са особеностите на мебелите в комплект?

Ако преди ви се е случвало да декорирате помещението сами знаете, колко сложно и отговорно е да се подбират отделните мебели самостоятелно. Всеки елемент трябва да е съобразен с размерите на помещението, да бъде практичен, качествен и най-вече да се хармонизира с останалите неща. Всичко това вече не е ваша задача, защото производителят ви предлага готов комплект за спалнята, в който се съдържат всички необходими модули. Те са перфектно комбинирани, защото са изработени да бъдат в този вид. Ще постигнете една дизайнерска визия на стаята, без да се налага да инвестирате допълнително. Съществуват множество възможности, от които да избирате като изделията се различават по дизайн, размери и различни допълнителни функционалности.

Съветваме ви да се възползвате от модерните легла, при които има монтиран механизъм за повдигане и използвате подматрачното пространство. Друг често срещан детайл са плъзгащите врати на гардеробите, които спестяват място и правят помещението да изглежда още по-елегантно. Цената на готовите комплекти е по-достъпна, затова и инвестицията точно в тях си заслужава. От магазин Венус днес препоръчват – Спален сет Филаделфия – 160/200 см, Американски дъб / Меден мрамор:

"Снимка на спален комплект - Мебели ВНУЕС'
  • спален комплект „Филаделфия“ ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на Вашата модерна спалня;
  • спалният комплект включва легло с табла и повдигащ механизъм, който разкрива подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета;
  • двукрилен гардероб с плъзгащи врати, огледало, отляво четири рафта, по средата лост и отдясно четири рафта;
  • за изработката на комплекта е използвано висококачествено ПДЧ 18 мм.

Модерни мебели, които ще оформят уютна атмосфера за вашата почивка и релакс.

Как да разположим мебелите в спалнята?

Нашата препоръка е да измерите свободното пространство и предварително да изберете местата на всички мебели. Тъй като гардеробът и леглото са най-обемни ги поставете в двата противоположни края на помещението, за да се създаде визуален баланс. Оставете свободно пространство от двете страни на леглото за нощните шкафчета, а в случай че сте избрали и скрин, е добре той да бъде на една от свободните стени, особено ако ще го използвате като поставка за телевизор.

Top