Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Каква е необходимостта от етажерки за книги в дома

Каква е необходимостта от етажерки за книги в дома

Свободностояща етажерка

Интересни възможности имате за подредба на своите книги. Освен традиционните рафтове по секциите това, което можете да изберете сега са много по-креативните предложения от Арена етажерка за книги. Продуктовия каталог и базиран на персоналните потребности на всяко домакинство. Според това какъв е броя на художествената литература, която се налага да подредите старателно имате на разположение тенденции, оптимално приспособими, практични и функционални. Производителите, които представят гамата интериорни решения в тази категория на магазин Арена са се фокусирали върху основната концепция, която се отнася до естетичност, ред и разнообразяване на интериора.

За правилно съхранение на книгите у дома

Навряно и вашето семейство се състои от четирима души и всички обичат да четат. Съвременните тийнейджъри се увличат по комикси и чуждоезични книги. Малките обичат приказки и фантастични истории. Възрастните пък харесват художествена литература от български автори, книги на политическа тематика, научни, класически и други четива. Съгласете се, че за да може всеки да намери своето любимо четиво е необходимо да се въведе ред в домашната библиотека. И как най-лесно би могъл да се реши проблема с организацията освен с инвестиране в няколко на брой етажерки.

Арена разполага с отлична колекция от иновативни модели, които се характеризират с възможността да бъдат интегрирани мини помощните средства в различните стаи на дома. Освен това други специфики, които се отнасят до тях са:

  • Лесен монтаж, който би могъл да бъде стенен или подов;
  • Добра вместимост и опция за подредба на книгите по жанрове;
  • Естетичен способ за подобряване на визията на помещението;
  • Не заемат място, поради компактните си размери;
  • Предпочитани са предвид ниската им цена.

Съхранението на книгите у дома няма да ви затрудни стига да се доверите на подходящите етажерки. Те са ефектния завършек в пространството, който ще допринесе за вашия интериорен комфорт и уют.

Колко ще ни струват качествените етажерки

етажерка

В случая цената можем за етажерките да определим като символична. На практика има множество решения, от които да се възползвате, но що се отнася до продукти от тази категория наистина не бива да се тревожите относно инвестицията, която предстои да направите. Офертите са изгодни, а освен това от магазин Арена предоставят на своите клиенти опционална покупка на вноски, което е приоритетно при някои дизайнерски и по-скъпи модели.

Между 40 и 290 лева би ви струвала една многофункционална етажерка за книги като стойността на изделието зависи от:

  • Размерите на етажерката;
  • Брой книги, които могат да бъдат подредени на нея;
  • Дизайн;
  • Материали за изработка и други.

Избирайки Арена сега можете да си гарантирате отлични условия и максимално удобство.

Top