Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Да поговорим за естетичната дерматология

Да поговорим за естетичната дерматология

Когато става дума за красота, трябва да знаете две неща: тя се постига с времето, и както всичко останало на този свят – с много търпение! Не очаквайте да се сдобиете със сияйна кожа от раз… Дори и да сте си купили десетки козметични продукта, които смятате да приложите върху себе скоро; това не означава, че добрите резултати ще дойдат за броени дни. Всяка кожа се нужда от време да свикне с новата козметика, която сте подбрали за нея, така че бъдете търпеливи и си дайте достатъчно време!

Професионалният дерматолог – с какво може да ни помогне той

Лазерна епилация на крака от инканто
лазерна епилация

Ако искате мигновени резултати, ако не сте склонни да чакате месеци наред, докато кремът против бръчки подейства, то значи най-добрият вариант за Вас е да посетите някой оторизиран салон за красота, където опитни дерматолози да се погрижат за Вас.

В това няма нищо лошо.Всяка една инвестиция, направена в името на красотата, си заслужава напълно, особено ако сте представителка на нежния пол и търсите съвършенството навсякъде около себе си!

Преди да отидете при дерматолога, е нужно да си изясните какви точно са проблемите, върху които желаете да се работи за в бъдеще:

  • Проблемна и акнетична кожа;
  • Разширени или спукани кръвоносни съдове (или и двете);
  • Окосмяване, което искате да бъде трайно премахнато (чрез лазерна епилация);
  • Запълване на бръчки;
  • Уголемяване на бръчки.

И какво ли още не! Днес козметичната индустрия е меко казано развита, а Вие имате свободата да направите каквото си поискате с Вашите лице, кожа и коса. Та дори и фигура…

Оправдани ли са средствата

Няма смисъл да Ви заблуждаваме – услугите на професионален дерматолог са доста по-скъпи, отколкото онези, които обикновеният козметик ще Ви предложи. Но това е съвсем в реда на нещата, защото и качеството, което ще получите ще е коренно различно! Би било наивно да смятате, че ще получите едно и също ниво на обслужване, ако решите да посетите близкия козметичен салон, наместо доказан дерматологичен център като Incanto Center, където няма нищо случайно, а Вие ще можете да се възползвате от редица услуги като:

Всичко е във Вашите ръце! Вие решавате как да подходите, когато става дума за външния Ви вид и здравето на Вашата кожа. Бъдете перфекционисти и не правете компромиси в това отношение. Вие заслужавате най-доброто от света на дерматологията!

Възползвайте се от изгодните отстъпки за Лазерна епилация от Incanto Center. Уверяваме Ви, че няма да успеете да намерите други такива, колкото и да търсите, където и да отидете!

Top