Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Полезна информация за дизеловите горива

Полезна информация за дизеловите горива

доставка на гориво

Дизеловото гориво в зависимост от своята спецификация и структура може да се използва не само като ресурс за задвижване на моторни превозни средства. Добре познати на пазара са дизела за производствени цели както и този, използван като продукт за отопление. Въпросът, която навярно мнозина от вас си задават е свързан с това да се уточни кой от предоставените се отличава със съответните качества за да може да бъде използван според вашите приоритети и нужди. Продуктовия каталог за дизелово гориво от Дизелор разполага с решения, които се характеризират с високата си ефективност и надеждност, икономичност и добри цени.

Специфика на различните видове дизел

Има значение дали ви е необходимо гориво, с което да можете да използвате своето превозно средство. Друга е характеристиката на дизела, препоръчан от специалистите за отопление. Основните разлики, които се наблюдават при многообразието от такива дизелови продукти се дължат на граничните температурни реакции в различни ситуации. Освен това има съществени различия и по отношение на гъстотата на дизела, което не е без значение при продукта, който се използва за отопление.

Така например в стойностно изражение нещата при ресурсите стоят така:

  • Дизел за задвижване на автомобилните двигатели. Наблюдава се изключително добра стабилност при работа на превозното средство дори при -30°C;
  • Такова, използвано за задвижване на земеделска и пътна техника. Независимо от лисата а биокомпонент тук също се наблюдава много добър потенциал по отношение на издръжливост на ниски температури от -15°C;
  • Газьолът за отопление е изключително надежден предвид отличната му запалимост и топлоотдаващи свойства. Това го прави сигурен източник на енергия за захранване на специално изградени системи за отопляване на обществени и битови сгради.

От Дизелор разполагат с огромен потенциал от решения, които са супер ефективни и на конкурентни цени. Това налага търговеца като един от предпочитаните, на които можете да се доверите за осигуряване на перфектните условия за посрещане на вашите ежедневни нужди.

Как се осъществява транспорта на дизел

дизел

Аналогичен е превоза на горива с този на опасните товари. Затова и превозвачите на горива е необходимо да отговорят на конкретни условия. Самото транспортиране подлежи на контрол, осъществяван от държавните органи. Основните изисквания, за които се следи са:

  • Лицензиран ли е превозвача за доставка на дизелово гориво;
  • Преминал ли е водача на цистерната обучение за осъществяване на такъв тип превоз;
  • Активна ли е GPS системата за проследяване на местоположението на цистерната;
  • Редовно ли превозното средство преминава законоустановените прегледи за изправност и други.

За а сте сигурни в качеството на доставките и горивото то е очевидна, че не е без значение на коя лицензирана фирма ще се доверите.

Top