Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Какво трябва да знаем преди да си купим дамски велосипед?

Какво трябва да знаем преди да си купим дамски велосипед?

велосипед

Едно от най-предпочитаните и приятни занимания е карането на колело. То се практикува не само от децата, но и от възрастните. За да се чувствате комфортно по време на спортуване, е важно да се снабдите с хубав и качествен модел колело. Нормално е да има артикули изработени специално за жените, защото тяхната физиология е различна и моделът трябва да е съобразен с това. Днес ще откриете разнообразие от дамски велосипеди в каталога на Kadenas.bg. Научете повече за техните особености, преди да изберете подходящия за вас модел.

Какви са спецификите на дамските велосипеди?

Преди време този спорт беше доминиран от мъжете и съответно производителите се фокусираха върху това да им осигурят най-добрите и функционални колелета. С времето индустрията се насочи към разработване и на по-практични дамски велосипеди, които следват характеристиките на женската анатомия. Ще споменем няколко от спецификите на дамските велосипеди:

дамско колело
  • по-малка рамка, по леки са и със различна геометрия – всичко по дизайна и функционалностите на дамския велосипед следва анатомичните характеристики на жените. Карайки колелото, ще се чувстват много по-комфортно и няма да се налага да правите неспецифични движения или да се натоварвате;
  • красив дизайн – нормално е жените да държат на визията на своето колело и поради тази причина производителите им предлагат наистина красиви модели. Те са в разнообразни цветове, обикновено има разположена и кошница за багаж на предната рамка. Това ви позволява да слагате различни неща там, както и да ходите на пазар с новото колело;
  • помислено е и за безопасността – дамските велосипеди не се отличават с развиването на прекалено високи скорости. Така няма да рискувате излишно и ще си осигурите безопасност.

Впечатления правят и седалките, които също са съобразени с анатомията на жените и с това по време на каране стойката на тялото да остане в правилна. Насладете се на любимото си занимание като откриете подходящо колело, което ви харесва визуално и ще ви бъде наистина удобно.

Защо е важно да изберете точно дамски велосипед?

През годините броят на хората, които предпочитат да се придвижват в градска среда с колело, се увеличи неимоверно много. Това е най-бързият и приятен начин да раздвижите тялото и мускулите си и да се поддържате в добра форма, без да посещавате фитнес залите. Практично е и като екологичен и евтин транспорт, за да стигнете до работното си място и да се насладите на приятната активност.

Ако търсите дамски велосипед ще откриете много модели разработени специално за каране в градски условия. Важно е да инвестирате именно в такъв продукт, защото той ще ви предостави много повече комфорт, ако е правилно избран спрямо вашите предпочитания. Тези изделия ще ви осигурят перфектно настаняване и най-вече безопасност. Спокойно може да ги карате на равен терен, улици, паркове и алеи. Достатъчно леки и маневрени са, а възможността да се монтира детска седалка е много практична. Колелетата изглеждат елегантно и стилно, за да бъдат едно допълнение към визията на самата жена.

Какви са предимствата да поръчате градско колело онлайн?

Ако сте се насочили към подобна инвестиция и искате да си изберете наистина хубав дамски велосипед, ви предлагаме да разгледате предложенията в специализирания сайт на Kadenas.bg. Търговецът ви предлага огромен асортимент от възможности и много лесно ще научите всички характеристики на представените колелета. Това е много важно при подобна покупка, защото ще определите по-точно размерите и ще научите всичко за възможностите на колелото. Обърнете внимание на това какъв е неговият дизайн, цветове, какво ви предлагат спирачките и от какви материали е изработена рамката.

Дамският велосипед трябва да бъде достатъчно практичен, лек и функционален, за да ви подхожда и да го използвате с удоволствие всеки ден. Важно е да пазарувате от сигурен магазин, който представя само добри производители и ви дава гаранция минимум две години. Ако пазарувате онлайн ще се възползвате от редовните намаления, които се правят както и от възможността да потърсите консултация със специалист.

Няма защо да бързате и в удобен за вас момент бихте могли да направите поръчката си по интернет. Ще очаквате новото си колело в най-кратък срок на адреса, който сте посочили. Ако към момента цената ви се вижда висока ви предлагаме да се поинтересувате от разсроченото плащане, при което ще внасяте равни вноски за определен период с 0% процента лихва.

Top