Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как е най-лесно и удобно да обзаведем спалнята?

Как е най-лесно и удобно да обзаведем спалнята?

комплект за мебели

Когато искате да изберете нови мебели за спалнята, трябва да помислите как тя да стане по функционална и красива. Хубаво е да се насочите към готовите комплекти, които съдържат няколко ключови елемента от интериора. Може да разгледате интересни предложения в каталога https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти. Тук ще намерите качествени мебели с красив дизайн снабдени с най-различни модерни механизми и удобства. Отделете необходимото време да изберете обзавеждане за любимата си стая, в която съхранявате дрехите си, почивате си и прекарвате част от деня.

Защо е най-практичното да купим готов комплект?

Няма човек, който да не е наясно какви мебели му трябват в спалнята. Трудното тук е да намерите артикули, които се съчетават красиво и биха стояли добре разположени в спалното помещение. Точно поради тази причина производителите са изработили модулите в една продуктова серия, за да ви предложат цялостно решение за интериора. Тези мебели са прекрасна възможност да имате красива обстановка, в която да си почивате и релаксирате на спокойствие.

Обикновено тези съчетания включват легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Мебелите могат да са в най-различни размери спрямо вашите предпочитания, изработват се от качествени и здрави материали. Няма да губите време да съчетавате отделните елементи, а освен това обзавеждането е и на по достъпна цена. Инвестицията в спален комплект е шанс много бързо да се настаните и да използвате удобствата на мебелите. От Venus.bg предлагате да разгледате един от най-новите и харесвани модели. Спален комплект с матрак 160/200 см – Амара – Гран сасо/Бежово:

мебели за спалня
  • луксозен комплект „Амара‘‘ е практично предложение за обзавеждането на Вашата спалня;
  • включва тапицирано легло с матрак, повдигащ механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • две красиви и практични нощни шкафчета;
  • тапицерията може да се сваля и да се пере;
  • гардероба е с шест врати и четири големи чекмеджета;
  • с вътрешно разпределение – два лоста и рафтове.

Модерен и функционален спален комплект. Изключително качествено изпълнени мебели, които притежават всички удобства необходими на семейството.

Какъв трябва да бъде практичният спален гардероб?

След леглото това е най-важната мебел в помещението. Тъй като в гардероба съхранявате дрехите си и други лични вещи, той трябва да е с много добро вътрешно разпределение. Модерните мебели се предлагат с класически шарнирни врати, както и с плъзгащи в зависимост от вашето предпочитание. Много харесвани от потребителите са комбинираните гардероби, които включват лост за закачалки, рафтове за нагънати дрехи, както и вградени чекмеджета за по-фини дрехи и бельо. Важно е размерът на тази мебел да отговаря на вашите потребности и да е съобразен с големината на стаята.

Top