Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Има ли значение какъв модел скрин ще изберем?

Има ли значение какъв модел скрин ще изберем?

секция аляска

Ако искате да допълните обстановката в спалнята с нещо модерно и практично, препоръчваме актуалните скринове. Тези мебели са много подходящи за стаята, в която си почивате и спите, като в нея съхранявате и дрехите си. Това обзавеждане ви осигурява допълнителни чекмеджета или шкафове, в които да подреждате тънки и фини дрехи. Мебели ВЕНУС бели скринове ви очакват в каталога на търговеца. Лесно ще изберете точния модел онлайн, тъй като разнообразието от артикули е много голямо.

Защо е от значение какъв вид скрин ще поръчаме?

Много често хората пренебрегват избора на тази по-малка и на вид декоративна мебел. Скринът играе важна роля за вашия комфорт и това е причината специалистите да съветват, да сте внимателни в неговия избор. Тук може да поставите по-малък или по-голям артикул с включени няколко обемни чекмеджета или комбинация между рафтове, шкаф и чекмеджета. Има значение какво точно ще подреждате в тази мебел, за да бъде максимално функционална и удобна за вас.

Другият момент е да съчетаете поставката с останалото обзавеждане и най-вече с леглото и гардероба. Той се явява един визуален балансьор между обемните изделия, ето защо е от такова значение, какъв ще е дизайнът му. Ако спалнята е обзаведена с модерни мебели, е нормално да вземете скрин в бяло или такъв в светли тонове на дървесината. От Венус предлагат- Скрин Класик 942 – Дъб суров / Бяло гладко:

скрин
  • „Класик 942“ е практична мебел, част от серия за обзавеждане на спалня, хол или дневна „Класик“;
  • моделът е снабден с четири вратички и две чекмеджета;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете: дъб суров/бяло гладко.

Красиво обзавеждане в актуален дизайн. Ще направите спалнята още по модерна и комфортна.

От какъв материал трябва да се изработват качествените мебели?

Както знаете най-доказана във времето си остава естествената дървесина, като материал от който се правят хубави и качествени мебели. Днес все по-често производителите се доверяват на плоскостите MDF и ПДЧ. Те имат подобни характеристики, но са по-леки и евтини. С тяхна помощ много лесно се постига модерната визия на съвременното обзавеждане с гланциран ефект и в различни цветове.

Вие решавате на какви мебели да се доверите и ще ви бъде приятно да използвате у дома си. При този избор от ключово значение е как изглежда останалото обзавеждане в стаята и какви са неговите материали на изработка. Добре е всичко да се синхронизира, за да бъде интериорът елегантен и красив.

Top