Вие сте тук
Начало > Иновации - Технологии > Само цените ли са определящи при покупка на система за видеонабюдение

Само цените ли са определящи при покупка на система за видеонабюдение

камери комплект

Пазара предлага множество варианти за избор на системи за наблюдение и охрана. Наистина все повече от потребителите са склонни да изберат комплект от камери, които да монтират сами отколкото да наемат СОТ фирма за охрана и да плащат месечен абонамент за своята сигурност. Офертите са сред водещите фактори, които биха могли да се приемат положително, защото действително един бърз анализ на предложенията показва, че за комплект камери за видеонаблюдение цени има в приемливи достъпни граници.

Защо да инвестираме в комплект камери за видеонаблюдение

Стана ясно, че на първо място цените на комплектите от камери са супер достъпни. Има и други причини, които споделят потребителите и те се дължат на това, че когато купуват готово решение с 4, 6 или повече камери получават пълен пакет от оборудване, което реално могат сами да монтират. А сигурността на дома и имуществото ни са от първостепенно значение, затова инвестицията определено бихме определили като рентабилна и ефективна.

Основни критерии при избор на комплект камери за видеонаблюдение

Към параметрите, които са най-важни за покупката на система за наблюдение ще изложим няколко точки, на които е препоръчително да се обърне внимание:

видеонаблюдение
  • Цена за комплект под 300 лева с оборудването е съмнителна оферта;
  • Задължително е в комплекта да се съдържат всички нужни за монтаж детайли – от крепежните елементи и свързващите камери до хард диска, в който ще се съхраняват записите;
  • Ако поръчвате онлайн изискайте инструкция за инсталиране;
  • Запознайте се с техническите параметри на камерите в комплекта, както видеорекордера и хард диска;
  • В зависимост от местоположението, на което смятате да монтирате камерите изберете комплект, който съдържа правилните устройства. Имайте предвид, че видовете камери са наистина много разнообразни и в зависимост от целта на инсталирането на видеонаблюдението имат различни възможности като обсег, ясен образ, светлочувствителност и други.

Колко да инвестираме в комплект камери за видеонаблюдение

За си гарантирате ефективност от инсталирането на каквито и да било охранителни системи се съобразете не с цената, която би била изгодна, а със спецификата на предлаганите варианти на пазара. Както вече споменахме по-горе охранителна система под 300 лева е равносилна на имитация, която няма да послужи за нищо, освен да има някаква превантивна роля и да плаши неопитните апаши. Професионалното оборудване е приоритет, защото вложените в него пари са с висок процент възвръщаемост. А сигурността и опазването а собствеността ни е от първостепенно значение. Ето защо препоръчваме да изберете от утвърдените и доказани като качество и ефективност комплекти камери за видеонаблюдение от algvision.com.

Top