Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Стратегии за борба с несъвършенствата по кожата

Стратегии за борба с несъвършенствата по кожата

крем

Лиерак е френска компания, която повече от 45 години се грижи за женската красота. Редица са научните изследвания, които са проведени в лабораториите с основна цел транспортиране на най-новите средства в полза на дермокозметиката и доброто дамско самочувствие. Грижата не се фокусира разбира се само върху красотата, а върху здравето. Компанията прилага революционни методи и процедури за корекция на дерматологичните недостатъци напълно безопасно и ефективно. Защо продуктите на френските LABORATOIRES LIERAC са лидери в грижа за кожата на лицето и тялото ще разкрием в следващите редове.

Медицински проучвания в полза на красотата

Козметичната индустрия през последните години се ориентира към прилагането на авангардни медицински проучвания. Причините за предприемане на тази революционна стъпка е провокирана от потребностите на кожата, нейното възстановяване, поддържане, ежедневна грижа. Именно разчитайки на комбинацията от дермо средства, лечение, регенеративна медицина и други от Лиеарак залагат на работещи решения в помощ на високоефективната етична грижа.

Основната мотивация на научните изследвания и партньорски програми на френските лаборатории са:

 • Безвредност на предлаганата козметика;
 • Иновативен подход към нуждите на кожата;
 • Обещание за младост, красота и безупречна визия, които са изпълними;
 • Абсолютен дерматологичен контрол;
 • Намаляване на вредните вещества в предлаганата козметика;
 • Осигуряване на точната доза задоволяваща потребностите на кожата от хидратация;
 • Безпрецедентно третиране на несъвършенствата с видими резултати.

Лицето и тялото се нуждаят от ежедневни действия, които да поддържат еластичността и хидратацията на дерма слоя. Само подходящите козметични продукти, безвредни, работещи и произведени под зоркия поглед на доказани дерматолози биха могли да ви осигурят резултата, който търсите. Затова компромис с подбора на решения е недопустим.

Формулата за здраве и красота определено има име и то е LABORATOIRES LIERAC. Акцента, към който са особено взискателни научните експерти, създаващи всеки един козметичен продукт е устремен към предоставяне на лечение, което атакува несъвършенствата и разкрива естетичния потенциал на кожата.

Култ към красотата

лиерак - https://aptekifenix.bg

Определено клиентките на Лиерак си имат свои фаворити, на които се доверяват в ежедневната грижа за своята красота. Особено внимание заслужава Anti-Age серията продукти, които са вдъхновени от мощната сила на активните съставки, способни да подобрят състоянието на дермата. Колкото и да не ви се вярва само след дни използване и прилагане на който и да било от продуктите от серията се наблюдават видими клинични резултати на подмладяване.

Формулата на колекцията козметични продукти за подмладяване е плод на научни изследвания, ръководени от:

 • Регенеративната медицина;
 • Защита на стволовите клетки;
 • Прилагане на антиаксиданти с доказан ефект срещу стареене;
 • Използване на патентования кожен протеин за подобряване състоянието на кожата.

Грижата не са състои само в това да се създаде съвършената формула. Нотките, които превръщат козметиката на френските лаборатории Лиеарк в едни от най-предпочитаните дермо решения се дължат и на уникалната топяща се текстура и нежен опияняващ аромат. Имате толкова много причини да се възползвате от формулата за здраве и красота, което е мотив още сега да се запознаете с най-добрите цени, предлагани от аптеки Феникс.

ТОП офертите на клик разстояние от вас

Всяка уважаваща себе си жена е наясно, че качествената козметика не е евтина. Доказателство са това са цените на продуктите Лиерак в аптечната мрежа. Разбира се добро решение да спестите известна сума е да се възползвате от промо офертите, които търговците на качествена медицинска козметика предлагат. И точно тук представяме на вниманието ви най-добрите и неустоими цени, които ще ви позволят да се възползвате от възстановяващото действие на гамата продукти за здраве и красота.

Осигурете на кожата си младост и елиминирайте съвършенствата, защото сега аптеки Феникс представят промо пакети на ТОП цени, от които си заслужава да се възползвате. Копринена нежност, подпомагане регенерацията и възстановяването на тъканите с един клик. Направете промяната, от която се нуждаете за добро самочувствие.

Top