Вие сте тук
Начало > Иновации - Технологии > Швейцарски автоматични часовници Certina – вдъхновени от историята и технологиите

Швейцарски автоматични часовници Certina – вдъхновени от историята и технологиите

мъжки часовник

Изключителното многообразие, които откриваме на пазара представя на почитателите на швейцарските часовници невероятни модели, които са не само класически отзвук от миналото, но и превъплъщение на модернизма и технологиите. Доказателство за нашето твърдение са уникалните ръчни часовници Certina. Само при факта, че компанията е основана през 1988 година  е повод да погледнем на изделията, които радват любителите на перфектните часовници с един по-различен поглед . Респект, уважение, изисканост-наистина това са онези от усещанията и чувствата, които яма как да ни подминат при вида на някой от моделите с марка Certina.

Характерно за всяка марка часовници, които излизат на пазара е това, че те наистина си имат своята уникалност и неповторимост по отношение на механизъм и модна концепция. Пътя, който извървява швейцарската марка е свързан с невероятно революционни решения, за да можем днес да се радваме и да се вдъхновим от автоматичните часовници, които можем да си поръчаме от онлайн магазините, предлагащи стилни селекция от утвърдени брандове с потекло и богата история. А в исторически план наистина не бива да пренебрегваме развитието на швейцарските часовници. Те не случайно си печелят прозвището за едни от най-прецизните и измерващи коректно времето до части от секундата. Сами разбирате, че целия този труд на изобретяване на едни от най-добрите механизми, които и до днес успяват да устоят на технологиите и дигитализирането имат напълно основателна причина да заемат челни позиции при часовникарството в световен мащаб.

часовник

И както често се случва и появата на Certina се базира на семеен бизнес с участието на двама братя, които вдъхновени от любовта си към детайла, естетиката и удивителното съвършенство на работата на един часовник се посвещават на неговата изработка и подобряване през годините. Старта на компанията започва именно с производството на механизми и едва няколко години след това се появява на пазара идеологията и първия часовник с небезизвестната днес марка Certina. А в самия си превод „Certina“ означава „сигурен“, „надежден“. Напълно отговарящо е името на цялостната концепция на швейцарската марка. Няма по- качествени и надеждни решения за механизми, които работят безотказно години наред. А богата история на Certina със сигурност е вдъхновенине за много от почитателите на стилните  и доказани в исторически план изделия, които са гаранция лукс, надеждност и излъчване. Безспорен лидер сред представителите на марката е модела швейцарски автоматик Certina. С развитието на технологиите и като основна дейност в създаването на иновативни и качествени механизми за световните пазари от Certina обичат да експериментират и да предлагат на своите клиенти едни от най-добрите решения. Автоматичния механизъм позволява да се отдадете на дизайна, на естетиката и на невероятното излъчване, което притежават представителите на марката. Механизмите с автоматично задвижване се оказват изключително подходящи за динамичните, модерни хора, които забравят да навиват ръчния си аксесоар за да може той да работи прецизно. Ето защо братята Крут влагат невероятния си талант за да създадат революционните автоматични механизми, които всъщност не се нуждаят от навиване.

Невероятно  е това, че всяко движение, което извършваме с ръката си дава енергия на тази малка и стилна кутийка, отмерваща всяка изминала секунда. Безспорно като феноменално творение можем да опишем появата на тези удивителни творения, тъй като наистина идеята е не просто да се създаде поредния екземпляр, който да се бори за своето място на пазара, а да се изобрети модерно решение, което да се превърне в удобство. А от Certina знаят как да предоставят на своите клиенти точно това революционно и феноменално решение с продуктите, които се задвижват с автоматичен механизъм. И онова, което отново няма да подминем като акцент е, че наистина от швейцарската марка знаят как и с какво да вдъхновят своите почитатели и фенове. Моден дизайн, съвършенство, екзотика, невероятно коректно и надеждно отмерване на времето.

Top