Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Ъгловият диван – перфектната мебел за един уютен дом

Ъгловият диван – перфектната мебел за един уютен дом

диван

Когато хората се приберат у дома си, искат да попаднат в едно спокойно, уютно място, където всяко нещо е красиво, практично и подходящо за съответната стая. В хола може би най-важната мебел е диванът. Към него имаме огромни очаквания, защото се използва от всички, включително и от  гостите. Ъгловите модели, които ще откриете в каталога на https://www.venus.bg/мека-мебел/холови-ъгли са повече от функционални и качествено изработени.

Кое прави ъгловите дивани venus предпочитани

Щом ни предстои покупка на нова мека мебел, най-вероятно разглеждате предлаганите в търговската мрежа възможности и се чудите, какво от тях да предпочетете. Вариантите са разнообразни, но все пак ясно се откроява един фаворит и това е ъгловият диван. Неговата особеност се състои в това, че благодарение на формата си ни предоставя малко повече комфорт от класическия модел. Притежава лежанка, която е толкова уютна и приятна. След тежкия уморителен ден, кой не би искал да полегна за малко настанен на мекия и удобен диван. Тази мебел, перфектно може да се постави в ъгъла. Производителите са предвидили да се изработва с ляв или десен монтаж. Освен тези предимства venus ви предлага да се възползвате и от инсталираната голяма ракла под седалката, както и от разтегателния механизъм. Купувате само една мебел, а получавате толкова много.

Клик-клак холен ъгъл

Клик-клак холен ъглов диван SECERA с лежанка и две ракли – сив нов модел от магазин venus:

  • Стилен ъглов диван с две декоративни възглавнички;
  • Моделът се предлага с функция сън тип клик-клак механизъм, която лесно може да го превърне в удобно легло;
  • Разполага с две ракли за багаж под седалките;
  • Лежанката е универсална;
  • Изработен от доказани материали, които гарантират устойчивост и дълготрайно ползване.

Когато поставите новата си мебел в хола със сигурност ще установите, че това вече е любимото ви място и бихте прекарали там всяка свободна минута с удоволствие.

Top